2777
2789
عنوان

سوال راجب ماه نهم بارداری

230 بازدید | 22 پست

سلام صبحتون بخیر . ببخشید من آخر ۳۷ هفته هستم و اینکه یک هفته هست درد های فوق اذیت کننده ی رحم دارم . موقع رابطه و .. هم ک دوباره همین درد ها میاد . شب ها هم ک خیلی زیاد میشه دیشب توی سه ساعت سه بار درد شدید گرفتم 

طبیعی هست یا باید معاینه بشم ؟ و اینکه امروز قرار هست برم پیش دکترم اما دیشب پماد کلوتریمازول زدم با اپلیکاتور.الان بیشترش اومده بیرون ولی خب مقداری اش هنوز مونده . زشت نیست برای معاینه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای معاینه نهبا دکترت صحبت کن دیگه رابطه نداشته باش تا زایمان

آخه میگن رابطه خیلی خوب هست برای زایمان .. غیر ازاون هم بازم درد میگیرم . این ها همه برای ماه نهم اوکی هست ؟ بخدا مردم و زنده شدم . الان میگم نکنه کله بچه گیر کرده تو کانال :/// آدم چ فکر ها با خودش می‌کنه 

پماد چرا؟وقتی بارداری چرا از پماد استفاده میکنی؟درد زایمان مثل وقتی هست که مدفوع داری.

بله دقیقا این حسی ک شما میگی هم دارم عذر میخوام حس دل‌پیچه و حس پریود . و اینکه پماد رو قبلا خود دکتر داده یکم میبرم داخل 

بله دقیقا این حسی ک شما میگی هم دارم عذر میخوام حس دل‌پیچه و حس پریود . و اینکه پماد رو قبلا خود دکت ...

نه نزن.رابطه رو داشته باش ولی اروم که بهت فشار نیاد.اگر طبیعی هستی برای زایمان راحت تر کمکت میکنه

نه نزن.رابطه رو داشته باش ولی اروم که بهت فشار نیاد.اگر طبیعی هستی برای زایمان راحت تر کمکت میکنه

نمی‌زنم دیگه ولی میگم امروز اگر خواست معاینه لگن انجام بده پماد داره زشت نیست ؟ من خیلی خودم رو تمیز کردم ولی خب کامل پاک نمیشه 

چجوری رابطه داری نکن دیگه این روزا رو من دکترم ماه آخر منع کرد کلا . درد هم گاهی داشتم همراه با سفتی ...

اتفاقا ماه اخر اگر مشکل نداشته باشی دکترا بشدت توصیه میکنن که رابطه باشه.برای زایمان طبیعی کمک کننده ست.شما احتمالا شرایطت خوب نبوده که منع شدی

اتفاقا ماه اخر اگر مشکل نداشته باشی دکترا بشدت توصیه میکنن که رابطه باشه.برای زایمان طبیعی کمک کننده ...

نه همه چی نرمال بود ولی برای طبیعی نزدیکای وقت زایمان میگن رابطه باشه 

طبیعیه بهش میگن درد ماه تقریبا تازمان زایمان این دردا رو داری فقط حواست باشه اگه دردا زیاد شدن و مرتب میگرفت و ول میکرد دیگه وقت زایمان میشه الان بیشتر استراحت کن کار سنگین نکن روزی نیم ساعت پیاده روی داشته باش اگه میخای طبیعی بیاری و رابطه مشکلی نیست داشته باشی اما اروم بخاطر کیسه اب.حالا دکتر هم رفتی بهش بگو خیالت راحت بشه