2777
2789
عنوان

خیلی احساس تنهایی کردم

725 بازدید | 24 پست

امروز تولد دخترم بود صبح که ماشین شوهرموتوقیف کردن باباشم راه افتاد دنبال این پسر لوسش ،گنداشو جمع کنه😕😕😕نیومدن از صبح....

منم صبح از ۱۱ با دخترم رفتیم بیرون ،کلی خوش گذروندیم ،تازه اومدیم بچه خوابید...زنگ زدم آتلیه، گفت به خاطر کریسمس سرمون شلوغ وقت نداریم😐😐😐😐😐😐😐😐😐

نه مادرم، نه داداشام، نه هیچکس زنگ نزدن تبریک بگن😔😔😔من حالا تولد اونا خودمو جر میدم که حتما تبریک بگم😔😔😔😔

حالا جز این

برا داداشام یه بلوز شلوار اورده بودم سوغاتی ،گفتن نداره ،ولی گرون خریده بودم برا زنشم یه تاب و شلوارک آورده بودم‌!

حالا اون روز دیدم عکس انداختن بلوز تن زنش بود، من هیچی نگفتما خودش اون هفته 

برگشت گفت اره برام تنگ بود دادم به زنم،

بخدا جلو من پوشید، نشست، پاشد ،حتی بهش یکم ازادم بود😥

هیچکس قدر ادمو نمیدونه، چقد من برا اون لباس گشتم ...

دلم‌میخاد بگم بریم یه شهردووور 

چشم نبینه غمم نیاد...

بچه من همه چی داره، کادو نمیخوام یه تبریکم نگفتن پوووف

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بيخيال عشقم ببرش يه اتليه ديگه. اونام بيخيال شو

حالا آتلیه ارو بعدا میبرم😥

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
تولدش مبارک  بیخیال بابا مهم دختذته ک بهش خوش گذشته

ممنون عزیزم

خب شاید زنش خوشش اومده گفته خودم میپوشم .

این قضیه تولد رو هم بزرگ کردین والا ما اصلا نمیدونستیم تولد چیه .. این دو سه سال اخیر از امثال شما یاد گرفتیم 😕 خیالمونم راحت بود بوخودا .

اینا توقع بیخودیه الکی ناراحت نکن خودتو 

ننداخته دور يا به غريبه نداده لباسو كه ناراحتي! لابد خيلي شيك بود كه زنش ازش خواست خودش تن كنه

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
خب شاید زنش خوشش اومده گفته خودم میپوشم . این قضیه تولد رو هم بزرگ کردین والا ما اصلا نمیدونیم تولد ...

ادم یکم به هدیه که میگیره احترام میزاره😐

نه که برداره بده به این واون

این بی احترامیه

چرا موقع تولد اونا من تبریک میگم هدیه میخرم به من که رسید بیخوده؟؟؟؟

خب شما رسمشو ندارید

ما تولد برامون خیلی مهم

ننداخته دور يا به غريبه نداده لباسو كه ناراحتي! لابد خيلي شيك بود كه زنش ازش خواست خودش تن كنه

به نظرم بی احترامیه

من برا اون خریده بودم 😐

عزیزم آشتی کردی اگه دوست داری جواب بده😊

نه عزیزم

تولد دختر گلت مبارک اما به نظرم یه عکس دو تایی با دخترت یا سه تایی با شوهرت و کیک تولد دخترت بگیر بزار رو پروفایل .حتما یادشون نیست وقتی ببینن تبریک میگن بگو دیگه نیازی نیست من یکبار همین کارو کردم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️