2777
2789

من هفته ی ۱۱ هستم خیلی درد دارم در کنارش ویار شدید.پشیمون شدم از بارداری 😢

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که چهارماهمه فقط ببخشید نوکش درد میکنه بقیش خوب شده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

این حرفو نزنین منم اینطور بودم ولی دور از جونتون وقتی سقط کردم انقد واسه این دوران دلم تنگ شد وگریه کردم که نگید همه چی میگدره عوضش خدا بهتون ی نی نی ناز میده که از جونتونم بیشتر دوسش دارین

اخه من شاغلم دست تنهام هیچکی نیست کمکم کنه یه بچه ی دیگم دارم اون وقت ویار شدیدم دارم سینه هام درد میکنند سرگیجه فشار پایین  هیچی نمیخورم فقط سیب و ادامس 

واقعا حسودیم میشه به اونایی که تو بارداری اب تو دلشون تکون نمیخوره 

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

خدا خودش صبوری بده و سلامتی خدا کنه زودی بگذره و طولانی نشه روزا رو میشمرم که هفته ها بیان تا بلکه این ویار بره ولی رفتنی نیست