2777
2789

من حدودا ی هفتس از موعدم گذشته دوره ام ۲۶روزه اس پریروز آزمایش دادم بتام ۸۷بود گفتن احتمال بارداری زیاده ولی مشکوکه 

الان رفتم سرویس انگار ۲قطره لکه قهوه ایی دیدم خطرناک نیستش؟؟فردا قراره باز آزمایش بدم و برم پیش دکتر

نکنه ادامه پیدا کنه یا چیزی بشه 😔🥺سابقه یبار سقط هم دارم 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

خب همین امروز آزمایش بده اگه افزایش داشته برو دکتر بهت شیاف بده

اگه افزایش هم داشته باشه دکتر شیاف نمیده 

قانونه جدیده تا قلب جنین تشکیل نشه شیاف نمیدن من دفعه قبلی بخاطر همین مسخره بازی سقط کردم

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه افزایش هم داشته باشه دکتر شیاف نمیده قانونه جدیده تا قلب جنین تشکیل نشه شیاف نمیدن من دفعه قبلی ...

میتونی خودت از داروخانه شیاف بگیرری استفاده کنی

خدایا خیلی شکرت   
میتونی خودت از داروخانه شیاف بگیرری استفاده کنی

اگه ادامه پیذا کنه حتما همینکارو میکنم 

بدون نسخه میدن؟

چرا شیاف نمیدن؟ به من دکتر داد حتی تا الان که زایمانمه آمپولاشو هفته ای میزنم

تا قلب تشکیل نشه نمیدن 😔