2777
2789
عنوان

بیاین میخام ی کاری کنم

122 بازدید | 10 پست

من دوسال پیش با ی پسری ی سال بودم این همه نوع لاشی بازی سر من دراورد ولی من موندم از وقتی کات کردیم باهم در ارتباطیم مث دوتا دوست تا اینکه چن ماه پیش بک زدیم ب مدت ی هفته ولی کاملا ی ادم دیگه شده بود ت این ی هفته نمیدونم تغییر کرده بود الانم بازم باهم در ارتباطیم و اون ی جوری رفتار میکنه ک انگار منو هنوز دوس داره البته منم هنوز دوسش دارم قراره هفته بعد همو ببینم بعد دوسال تصمیم گرفتم منم باهاش خوب باشم هرچی میخادو بهش بدم بعد بهویی بی‌دلیل ولش کنم دلم میخاد تقاص پس بده بعدش برم با یکی بنظرتون درسته رفتارم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان ولش کن

عمر و ذهنت و انرژیت خیلی مهم تر از اینه که واسه اون هدرش بدی، خودت آسیب میبینی 

سکوت و بی‌محلی آدما رو بیشتر میسوزونه 

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  

خوشبحال دغدغه هاتون یکم مسئولیت های زندگیو جدی بگیرید به آدمای دوربرتون دقت کنید ببین مردم گرفتار چیان 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔