2777
2789
عنوان

کمک میشه بیاین

216 بازدید | 19 پست

سلام‌خانما 

من دروضعیت فقرخیلی شدیدی زندگی میکنم همسرم‌مریضه. حتی برای خرج مخارج بچهام موندم .چند روزه پسرم افتاده ودندوناش شکسته

ودردمیکشه دکترهم میگه باید ترمیم بشه ولی تو دستوبالم 

هبچ پولی نیست بخام بچم ببرم دکتر .

اگر کسی شرایطشو داره درحدتوان حتی ۱۰هزار دریغ نکنه

انشالله همین کمکهای کوچیک گره های بزرگی رو برای من باز میکنه 

اگربابت صحت این موضوع سوالی دارین بدون رو دربایستی

بهم بگین من عکس ومدرک براتون میفرستم تا از اوضاع زندگیم

باخبربشین

خواهش میکنم با کسایی که دستشون درکارخیره درجریان بزارین

شاید معجزه یی بشه الهی که هرچی ازخدا مبخایین خدابهتون 

بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر الان همه دستشون تنگه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

[QUOTE=369136008]شما ها پول ندارین برا تفریح بچه درست میکنید ما باید پول شیر خشک و دوا دکتر 

دوست عزیزم اوضاع ماخوب بوده ولی الان چندماهی همسرم مریضه و نمیتونه خرجمونو بده 

اگه مادرباشی میدونی چی میگم 

شما ها پول ندارین برا تفریح بچه درست میکنیدما باید پول شیر خشک و دوا دکتر بدیم؟

حالا شده

بهزیستی و خیریه کمکشون میکنن فقط باید مدارک ببره

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
حالا شدهبهزیستی و خیریه کمکشون میکنن فقط باید مدارک ببره

کمک نمیکنه خواهر بهزیستی به بچه های مثل بچه منم ماهی ۹۰۰میده درصورتی که پسر من ماهی ۴۵میلیون هزینه کلاساشه ماهی ۱۲تا۱۵ داروهاش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

[QUOTE=369136008]شما ها پول ندارین برا تفریح بچه درست میکنید ما باید پول شیر خشک و دوا دکتر دوست عزی ...

شوهر من مریض ام بشه خدا نکرده 

کلی سرمایه داریم 

پس شوهرت وضعش خوب نبوده 

بفرس شوهرت وازکتومی کنه 

که بدتر نشه 

کمک نمیکنه خواهر بهزیستی به بچه های مثل بچه منم ماهی ۹۰۰میده درصورتی که پسر من ماهی ۴۵میلیون هزینه ک ...

شکایت کن بزار تو دادسرا قاضی محکومشون کنه

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
شکایت کن بزار تو دادسرا قاضی محکومشون کنه

دختر چه حرفا میزنی اصلا براکسی مهم نیست همین ماهی ۹۰۰م که میدن 2سال تو نوبت بود😁

واقعا چند تا کاربری داری ،هرروز با یکیش درخواست کمک مالی میکنی ، تا سه تا کاربری رو دیدیم ، چند تا دیگه داری واقعا ، گوشی ای که میای تاپیک میزنی بفروش ،واسه بچه هات شیرخشک و لباس و ...بخر ، درخواست کمک مالی ممنوعه همه خودشون گرفتار هستن و لنگ همون ۱۰هزار ت که میگی 

...