2777
2789

واقعا چرا تا کسی یکمی تو زندگیش پیشرفت میکنه و یه مدتی سرش به کار خودش و زندگیشه یا اصلا یه چیز بارزشی میخره و یجور خوشحال بقیه فکر میکنن مغرور شده یا عقده ای شده یا چ میدونم تازه به دوران رسیده !! 

کلی خوبی میکنی و ته دلت خالیه اونوقت آخرش بقیه تو ذهنشون چیزای دیگه راجبت فکر میکنن یا حتی به ساده ترین چیزات حسادت میکنن مثلا چون خانوادت حمایتت کردن !!!!! 

فهمیدم آدما فقط به روم میخندن پشتم یه چیز دیگه هستن … 

نگید قطع رابطه 

بلاخره آدم نمیتونه با فامیلاش دوری کنه هرچقدر تلاش کنه آخرم یه جایی مجبوری باهاشون روبه رو میشه.

فقط یه سوال بنظرتون راه درست چیه تو این شرایط؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۰ سالگی به بعد متوجه میشی که همون قطع رابطه بهترین راه حل بوده😁

هیچی مهم تر از آرامش خودِ آدم نیست

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بیخیال باش و لذت ببر از حسادتشون

من از این ناراحت شدم که پیش طرف سبک سنگین میکنم مثلا تو نداریش یجورایی خودمو هم مثلش نشون میدم و تو غنی بودنش هم خود واقعیم میمونم ولی چرا آدما خلافش فکر میکنن!!!

شاید خودت به زود تو چشم ادما میکنی که اونام حسادت میکنن اگه این کارو نمیکنی هیچی دیگه بیخیال شو فقط ...

ن خب برای مثال فقط 

فکر کنید ایفون ۱۳ پرو مکس خریدین خب میری مهمونی دیگه مجبوری با خودت ببری و باید ازش استفاده کنی نمیشه که همه چیو پنهونی کرد 

ن خب برای مثال فقط فکر کنید ایفون ۱۳ پرو مکس خریدین خب میری مهمونی دیگه مجبوری با خودت ببری و باید ...

کله رفتارات و در نظر بگیر چون ببخشید اکه ادم تو چشم بکن باشی دیگه حتی با گوشی هم تحریک میشن بدون اینکه تو منظوری داشته باشی ،

میگم سعی کن به رفتارات فکر کنی مثله یه فیلم از خیلی قبل بزن نگا کن شاید یه جاهایی ناخواسته و غیر عمد باعث حسادتشون شدی ، اگر دیدی نه کاری نکردی پس اینهمه ناراحتی نداره تقصیر تو نیست خودتو ناراحت نکن