2777
2789

به نظرم ربطی به طایفه و زبان نداره 

من و خواهرم الان تو یه خونه زندگی می‌کنیم از یه پدر و مادریم 

ولی زمین تا آسمان با هم فرق میکنیم 

سعی کن خودش رو بشناسی نه زبان و طایفه ش رو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لر کدوم سمت؟

همه ی قسمتا 

متفاوته هم آدم خوب هست هم آدم بد مثل همه ی قومیتای دیگه 

ولی لرا چون جنوب زندگی میکنن و خلق و خوی جنوبی دارن زنشون باید آشپزیش خوب باشه خودشونم کباب میزنن اصن ماه 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

البرده😂😂😂

البرده لیش 😂😂😂

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

عزیزم لرا ذاتشون دروغه من خودم زمان دانشجویی همکلاسیم به بهانه خاستگار اومد جلو باهام اشنابشه بعدا ف ...

عزیزم همه جا خوب و بد داره اینکه شما یک تجربه ی تلخ داشتی دلیل نمیشه همرو با همون چوب بزنی اصلا درست نیست 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

اونایی که من دیدم خیلی مدعی بودند و مدام تیکه مینداختن با اینکه خودشون هیچی نبودند.فکر اینکه با همچین آدمایی بخوام زندگی کنم حالمو بد می‌کنه.نه قیافه داشتند نه عرضه نه پول ولی خیلی خودشونو عالی تصور می‌کردند پلشتا 

بعضیاشون خوبن بعضیا البرده

و ی آلبرده خورد تو پست من 🤣🤣

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺