كسى تجربه زندگى با يه خونواده سمى رو داوه؟ يه برادر دارم بد دهنه شره درسش رو ول كرده و روزگارمون رو سياه كرده. ما خانواده خيلى آبرو دارى هستيم پدر و مادرم و من داريم نابود ميشيم هم از حرف مردم هم اينكه بلايى سر خودش نياره…. زندگى جهنم شده برام آرزو ميكردم كاش مرده بودم هرروز يه داستان داريم يه بساط داريم. هرروز ترس از دست دادن عزيزامو دارم.كسى تورو خدا اگه تجربه اى داره كمكم كنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
داره ١٨ سالش ميشه از وقتى يادمه تو عذاب و دلهره بودم… خودمم مجردم. بارها كه با مامانم بحثش شد مامانم غش ميكرد خودش ميرفت بيرون و من حس ميكردم الان مامانم تموم ميكنه…..
برادرتون چند سالشونه ؟ رفتار پدر و مادرتون باهاشون چجوریه ؟ سرکوفت بهش زدن یا تحقیرش کردن ؟ این خیلی مهمه چون اکثر بچه هایی که برای خانواده دردسر درست میکنن کمبود عزت نفس و محبت دارن .
داره ١٨ سالش ميشه از وقتى يادمه تو عذاب و دلهره بودم… خودمم مجردم. بارها كه با مامانم بحثش شد مامانم ...
برادرتون هنوز نوجوونه و این رفتارا عادیه تا حدودی ببین با خانواده صحبت کن اصلا بهش گیر ندین و باهاش بحث نکنید . سعی کنید رفتارتونو باهاش صمیمی تر کنید و تو جمع خانوادگی بیشتر تحویلش بگیرین و محدودش نکنید این سن حساسه و آیندشو میسازه پس باید خیلی مراقب باشید خصوصا مادرتون باید یکم صبرشونو بیشتر کنن