2777
2789
عنوان

خانواده سمى و برادر روانى

932 بازدید | 86 پست

سلام بچه ها اميدوارم كسى بيدار باشه…

كسى تجربه زندگى با يه خونواده سمى رو داوه؟ يه برادر دارم بد دهنه شره درسش رو ول كرده و روزگارمون رو سياه كرده. ما خانواده خيلى آبرو دارى هستيم پدر و مادرم و من داريم نابود ميشيم هم از حرف مردم هم اينكه بلايى سر خودش نياره…. زندگى جهنم شده برام آرزو ميكردم كاش مرده بودم هرروز يه داستان داريم يه بساط داريم. هرروز ترس از دست دادن عزيزامو دارم.كسى تورو خدا اگه تجربه اى داره كمكم كنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه

داره ١٨ سالش ميشه از وقتى يادمه تو عذاب و دلهره بودم… خودمم مجردم. بارها كه با مامانم بحثش شد مامانم غش ميكرد خودش ميرفت بيرون و من حس ميكردم الان مامانم تموم ميكنه….. 

برادرتون چند سالشونه ؟ رفتار پدر و مادرتون باهاشون چجوریه ؟ سرکوفت بهش زدن یا تحقیرش کردن ؟ این خیلی مهمه چون اکثر بچه هایی که برای خانواده دردسر درست میکنن کمبود عزت  نفس و محبت دارن . 

سلام بهتره بری بهداشت محل زندگیتون با مشاورش حرف بزنی خودشون دکتر میفرسن اگه نیاز باشه میبرنش بستریش ...

واقعا؟؟؟اگه بستريش كنن خانواده ام دق كنن چى؟؟؟؟ بعضى شبا مثل امشب احساس ميكنم تمام بار دنيا رو دوش منه…

داره ١٨ سالش ميشه از وقتى يادمه تو عذاب و دلهره بودم… خودمم مجردم. بارها كه با مامانم بحثش شد مامانم ...

برادرتون هنوز نوجوونه و این رفتارا عادیه تا حدودی ببین با خانواده صحبت کن اصلا بهش گیر ندین و باهاش بحث نکنید . سعی کنید رفتارتونو باهاش صمیمی تر کنید و تو جمع خانوادگی بیشتر تحویلش بگیرین و محدودش نکنید این سن حساسه و آیندشو میسازه پس باید خیلی مراقب باشید خصوصا مادرتون باید یکم صبرشونو بیشتر کنن

واقعا؟؟؟اگه بستريش كنن خانواده ام دق كنن چى؟؟؟؟ بعضى شبا مثل امشب احساس ميكنم تمام بار دنيا رو دوش م ...

ن عزیزدلم اتفاقی نمیفهته نترس اونا تک تک باهمتون حرف میزنن هرفردی دوران سخت زندگیشو دازه منم داشتم ازدواج کردم دوبرابر شد🥲

برادرتون چند سالشونه ؟ رفتار پدر و مادرتون باهاشون چجوریه ؟ سرکوفت بهش زدن یا تحقیرش کردن ؟ این خیلی ...

براى درس اره سركوفت زياد خورد ولى همهههههه كار خانوادم براش كردن كه درست بشه آدم بشه همههه كار هرچى خواست براش خريدن 

از بچگيش نرمال نبود به زور خانواده ام تا ٩ ام درس خوند درس رو ول كرد درحالى كه تو خانواده ما همه با ...

داداش من وعضش خراب تره .تا چهارم ابتدایی خوند .سواد صفر .اخلاق صفر و حتی بهداشت فردی هم صفر 

خداروشکر من ازدواج کردم راحت شدم از دستشون

چون بابام با وجود عذابی ک از دستش می‌کشه باز اونو بیشتر از منو خواهرم دوس داره

معمولا یه برادر بد نتیجه تربیت بد یه پدر و مادر بده، البته سن حساسی هم هست

از بچگى تقريبا همين بود پرخاشگر بددهن… خانواده ام خيلى باهاش راه اومدن هرچى گفت از حيوون گرفته تا م گوشى آخرين مدل و ماشين و همه چى بهش دادن