2777
2789
عنوان

ویروس چشمی

117 بازدید | 6 پست

دخترم پنج سالشه این ویروس کوفتی گرفته ،میخوام بدونم آنتی بیوتیک خوراکی بهش بدم یا نه،دکترش براش تجویز نکرد اما امروز سرفه خشک بهش اضافه شده و چشم دومشم درگیر شده

ببین پسرای منم گرفتن. اول پسر بزرگم بعد پسر کوچیکم. پسر بزرگم که خیلی عفونت شدید بود. قرمزی هم داشت. 

منم اولین صبح چندبار با چایی کهنه که از شب قبل مونده بود شستم چشمشو. صبح‌های بعد که بیدار میشد می‌دادم خودش تمیز کنه. ولی باید با چایی کامل عفونتو تمیز کنی. حتی ذره‌ای نباید بمونه. دردشم بیاد ادامه بده. 

پسر کوچیکم که شروع شد سریع همین کارو براش شروع کردم و 2 روزه خوب شد. ولی پسر بزرگم شدیدتر بود و 5 روز طول کشید. 

ببین پسرای منم گرفتن. اول پسر بزرگم بعد پسر کوچیکم. پسر بزرگم که خیلی عفونت شدید بود. قرمزی هم داشت. ...

من چایی نزده بودم تا امروز،خیلی پشیمونم الآنم سرفه نمی‌ذاره بخوابه ،گفتم شاید آنتی بیوتیک لازم بوده این بچه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها برا سرفه خشک با روغن بادام شیرین روی سینه و بین دو کتفشو ماساژ بده. 

اینم برا پسرای من جواب داد. 

فقط حواست باشه این ویروس لامصب به گوش میزنه. اگه گفت گوشم کیپه یا درد می‌کنه دوباره ببرش دکتر. بچه‌های من هر دو گوشاشو عفونت کرد. 

من چایی نزده بودم تا امروز،خیلی پشیمونم الآنم سرفه نمی‌ذاره بخوابه ،گفتم شاید آنتی بیوتیک لازم بوده ...

اگه روغن بادام شیرین داری براش بزن. سریع سرفه خشکو قطع می‌کنه. اگه نداری یه ذره نمک بذار روی زبونش. چند بار که انجام بدی سرفه‌ش قطع میشه. فقط بعدش بهش آب نده. 

ولی کلا ویروسش برا بچه‌ها با سرفه‌های شدید همراهه.