2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مملکت رو بیصاحاب نکنین مرد گوه میخوره به یه زن بعد طلاق آسیب بزنه وقتی نتونسته خوشبختش کنه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

مملکت رو بیصاحاب نکنین مرد گوه میخوره به یه زن بعد طلاق آسیب بزنه وقتی نتونسته خوشبختش کنه

بعد از طلاق نه

همسر خواهرم تعادل رفتاری نداره

خواهرم تصمیمشو گرفته

میگه فقط از اینمورد میترسه

عادت های اتمی و اثر مرکب
نمیدونم ولی خودم یکیو دارم کنارم میگ حرف طلاق بزنی ابروتونو میبرم میام دم خونتون از یه طرفم میگ برو ...

بیاد سمت خونمون هستن اقوام که از. خجالتش در بیان

صرفا از آسیب جسمی میترسم

نگران خواهرم

عادت های اتمی و اثر مرکب
بعد از طلاق نههمسر خواهرم تعادل رفتاری ندارهخواهرم تصمیمشو گرفتهمیگه فقط از اینمورد میترسه

حکم دادگاه و پزشک قانوی رو گرفته ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

شوهر من تهدید به خودکشی میکنه میگه از خونه بری خودمو میکشم

اخی این مردو باید طلا گرفت 🥺

حکم دادگاه و پزشک قانوی رو گرفته ؟

بهیچ وجه آسیب نزده تا الان بهش

ولی راحت چاقو برمیداره

چماق دست میگیره

و بشدت ..بطرز مریض گونه احساساتیه

از این بابت دلواپسی داریم

عادت های اتمی و اثر مرکب