2777
2789

من ۳هفته دارم تزریق میکنم هیچ اثری نداشته تا حالا میدونم باید حداقل ۶هفته بگذره تا اثرش مشخص شه ولی حداقل تو این ۳هفته باید یه تاثیری میذاشت🥲چقدرم درد داره لعنتی تازه من خودم تزریق میکنم و با سرعت خیلی کم تخلیه میکنم😂اینم بگم قبل آمپولا کلی دارو خوردم محلول زدم اثر نداشت

آب حلیم برنج هم میزنم ولی اونم بی فایدست

شما راهی دارید که موثر باشه؟

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم دارم کچل میشم خدا شاهده از بس قرص و دارو خورددم همش تهوع دارم 😔

درکت میکنم منم خیلی ناراحتم واسه موهام😢💔🫂حجمش یک دهم قبل شده

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بعد چند هفته جواب داد؟ من هیرویت ۴ماه خوردم و بی نتیجه بود

دقیق یادم نیست عزیزم

ولی یادمه رفته بودم آرایشگاه برای براشینگ خانمه میگفت زمینه سرت پر از بی‌بی‌هیر شده چکار کردی؟

بعدم که کارش تموم شد واقعا رویه موهام پر از موهای ریز ریز بود که همه رو با تافت مرتب کرد برام.

درکت میکنم منم خیلی ناراحتم واسه موهام😢💔🫂حجمش یک دهم قبل شده

من بیشتر غصه ی پیشونیمو میخورم شقیقه هام کلا رفتن دارو های هرمونی دکتر داده میخورم هرویت میخورم کلی ازمایش ولی داره بدتر میشه

دقیق یادم نیست عزیزمولی یادمه رفته بودم آرایشگاه برای براشینگ خانمه میگفت زمینه سرت پر از بی‌بی‌هیر ...

منم کلی بی بی هیر دارم ولی مشکلم اینه انقد ریزشم زیاده بی بی هیرا نمیتونن حجم از دست رفته رو جبران کنن🥲

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

من بیشتر غصه ی پیشونیمو میخورم شقیقه هام کلا رفتن دارو های هرمونی دکتر داده میخورم هرویت میخورم کلی ...

منم از بچگی یه قسمت شقیقه م خالی بوده موهامو میریزم جلو که دیده نشه

ریزش مو درد بی درمونه متاسفانه علم پزشکی هیچ درمان موثری براش نداره😓

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

منم از بچگی یه قسمت شقیقه م خالی بوده موهامو میریزم جلو که دیده نشهریزش مو درد بی درمونه متاسفانه عل ...

نمیدونی چقد مو رو سرم بود تا گمر بلند الان از پسرونه زدم ولی بازم میریزه کاش دیگه بیشتر نشه😔

منم کلی بی بی هیر دارم ولی مشکلم اینه انقد ریزشم زیاده بی بی هیرا نمیتونن حجم از دست رفته رو جبران ک ...

چک کردی که مشکل هورمونی نداشته باشی عزیزم؟

من چند ماه بعد از زایمانم ریزش موی وحشتناک گرفتم در حدی که زمینه سرم کاملا معلوم بود، رفتم دکتر و گفت برای عدم توازن هورمونی بعد از زایمان نمیشه کاری کرد اما میشه کمک کرد به رشد بیشتر و سریعتر بی‌بی‌هیرها، اون بیوتین و بپانتین رو تجویز کرد و من خ راضی بودم.

نمیدونی چقد مو رو سرم بود تا گمر بلند الان از پسرونه زدم ولی بازم میریزه کاش دیگه بیشتر نشه😔

منم ازین میسوزم که تا چند سال پیش اندازه ۱۰نفر مو داشتم تا کوتا میکردم زودی بلند میشد ولی الان😔انشالله حجم موهامون برگرده💔

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

چک کردی که مشکل هورمونی نداشته باشی عزیزم؟من چند ماه بعد از زایمانم ریزش موی وحشتناک گرفتم در حدی که ...

نه هیچ مشکلی ندارم چند تا متخصص پوست رفتم که استاد دانشگاه بودن همشون گفتن بخاطر استرس و افسردگیه حالا آسنترا شروع کردم افسردگیم کنترل شه بلکه ریزشم کم بشه😥

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘