2777
2789

دو روز پیش بتا دادم مشکوک بود گفت سه چهار روز بعد تکرار کن

امروز از صبح خونریزی داشتم قهوه‌ای و آبکی شروع شد الانم مثل پریودی ساعت ۱۰ بیبی زدم هاله داره صبحم زدم هاله داره

مارک بی بی درکا

البته کم رنگ توعکس معلوم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندروز عقب انداختی اره ممکنه کیست داشتی داره ریزش کیکنه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه دیگه همون ۳ ۴ قطره پرنگ بود وه دکتر شیاف نوشت با دارو خونریزی قط شد ولی اینجا بودن خیلیا میگفتن ...

یعنی جای امید واری هست با خونریزی زیاد باردار باشم بی بیم هاله کم رنگ داره فردا بتا بدم مشخص میشه

یعنی جای امید واری هست با خونریزی زیاد باردار باشم بی بیم هاله کم رنگ داره فردا بتا بدم مشخص میشه

ببین ببی چک منو اولین بار خیلی کمرنگ بود روز بعد دوباره زدم بازم. کمرنگ ولی باردار بودم اگه باردار باشی نگران نباش با خونریزی نمی افته ولی باید بری دکتر که شیاف و استراحت مطلق باشی 

ببین ببی چک منو اولین بار خیلی کمرنگ بود روز بعد دوباره زدم بازم. کمرنگ ولی باردار بودم اگه باردار ب ...

جنسیت بچت چیه

من اگر باردارباشم هفته ۵ تو هفته ۵ مشخص میشه هماتوم