2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابااا این همه اسکرین گذاشتم توضیح دادممنیومدههه این نی نی سایتم خراب بشهههن

نه چیزی نیومده انگار 

خود سایت دانشگاه به خودی خود کند هستن 

اینا هم آموزشیارشون پیامک ارسال میکنه ‌فلان کند ترم میشه 

اصن دیگه نمیشه وارد شد

آموزشیار چی هست میدونم مربوط به دانشگاس ولی نمیدونم چیه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

نه چیزی نیومده انگار خود سایت دانشگاه به خودی خود کند هستن اینا هم آموزشیارشون پیامک ارسال میکنه ‌فل ...

الان گذاشتم یکم بگذره فک کنم بیاد تو سایت عکس آپلود کردم 🥲

خب؟
نه چیزی نیومده انگار خود سایت دانشگاه به خودی خود کند هستن اینا هم آموزشیارشون پیامک ارسال میکنه ‌فل ...

ببینین من سه و چهار صد شهریه ثابتمه 

بعد ترم قبل پنج و هفتصد دادم کل شهریه ثابت و متغیر تسویه کردم 

فردا انتخاب واحد دادم میخام شهریه ثابت ترم جدید رو بدم بتونم انتخاب واحد کنم بعد هرچی میرم توی سایت میزنن پنج و هفتصد باید بدی آخه یعنی چییی 

خب؟
یه سایت چرت و پرت خدا مرگشون بده با سایتشون نمره نمی‌دن پولم میگیرن

آها،من ترم بهمنی هستم دفترچه انتخاب رشته که اومد انتخاب رشتمو انجام دادم(دانشگاه غیرانتفاعی)بعد هنوز نتایج نیومده منم باید تو این سایت ثبت نام کنم؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

آها،من ترم بهمنی هستم دفترچه انتخاب رشته که اومد انتخاب رشتمو انجام دادم(دانشگاه غیرانتفاعی)بعد هنوز ...

نه عزیزم آموزشیار مال دانشگاه آزاده 

غیرانتفاعی من خبر ندارم چجوریه

خب؟

من شهریه ثابتم سه و چهار صده 

بعد ترم قبل پنج و هفتصد دادم ثابت و متغیر 

الان فردا انتخاب واحد دارم باید شهریه ثابت بدم تا بتونم انتخاب واحد کنم بعد میاد میزنه پنج و هفتصد باید بپردازییی یعنی چی اخههه من اینو ک ترم پیش دادممم تسویه کردم 😭

خب؟