سوالمه اینجا که من بودم خیلی از خانوما دنبال بچه دار شدن خیلیا هم پشیمون از بچه اوردن شوهر بی مسئولیت اینا به نظر خودتون الان تو سنی که هستید اگه مادر شدید مادر خوبی هستید بچه تون زندگی خوبی داره یا میخوایید بچه دار بشید مادر خوبی میشید شوهر خوبی دارید؟؟؟؟
یعنی با شوهرتون هیچ کم کاری در قبال بچه تون نکردید یعنی اگاهید به مسائلی که تو جامعه ممکنه برای اون بچه پیش بیاد یعنی میتونی در اینده ی ادم مفید بدون خطر برای بقیه تحویل جامعه بدی؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ربطی به خودشیفتگی نداره شما وقتی ببینی از پس تامین و تربیت یه بچه بر میای اونو به دنیا میاری شماهم ب ...
دوست عزیز تو خدا نیستی که بگی من هیچ کمبودی برای بچه م نزاشتم باور کن راجع خلقت دنیا از خدا هم بپرسی شاید اعلام کنه که ی جاهایی کار کمبود گذاشته تو یک مادر خودشیفته ای که مطمئنی که هیچ کمبودی نزاشتی و چون رشته تجربی ام و از طریق دانشگاه کتاب روانپزشکی روانشناسی بالینی خوندم کامل فهمیدم تو خودشیفته ای و بچه تو ممکنه سالها بعد از نظر روحی اسیب ببینه چون مادرش خودشیفته س و خدا میدونه با این رفتار چه بلایی سرش اورده