2777
2789
عنوان

سوال درباره برنج کته دارم

111 بازدید | 18 پست

سلام.

اول باید برنجو بریزم تو آبکش بشورم بعدش که آبِ شستنش رفت، به ازای هر پیمانه برنج ۱.۵ پیمانه اب بریزم درسته؟

بعدش شعله رو زیاد بذارم و درب قابلمه باز باشه تا آب جوش بیاد. بعدش وقتی آبش تبخیر شد باید شعله رو کم کنم و درشو بذارم. درسته همه؟

حالا سوالم اینه که منظور از تبخیر شدن آبش چیه؟ فقط آب روش بره؟ یا تا ته قابلمه آب نباشه؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

اگه تونستین مقدار نمک روغنم بگید

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تهش هم نباید آب باشه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

درسته،، آب روش بره یه کم ته قابلمه آب باشه بهتره بعد دم کنی بذار و بذار رو شعله پخش کن

یه کم یعنی چقد؟ مثلا یک سانتِ انتهای قابلمه آب باشه؟

بعد از وقتی دمکنی میذاریم مثلا چه مدت بعد امادست؟

من که ب ازای هر پیمونه برنج یک و نیم پیمونه آب میذارم میجوشه بعد آب برنج رو میگیرم و میریزم داخل آب جوشیده نمک و روغن هم میریزم درش هم میزارم درش باز باشه که برنج خوب نمیپزه!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

من که ب ازای هر پیمونه برنج یک و نیم پیمونه آب میذارم میجوشه بعد آب برنج رو میگیرم و میریزم داخل آب ...

چه جالب. بعد شعله کمه یا زاده؟

تو ایکس برنج نشور توی همون قابلمه یا یه لگن کوچیک بشور

ممنون. اره اگه از بند انگشت استفاده کنم میتونم تو قابلمه بشورم 😁

یه کم یعنی چقد؟ مثلا یک سانتِ انتهای قابلمه آب باشه؟بعد از وقتی دمکنی میذاریم مثلا چه مدت بعد امادست ...

مثلا من همیشه یه کوچولو بیشتر از یه سانت میذارم، ۲۰ دقیقه بعد آماده ست 

آقایون احمق و بیشعور سایت درخواست دوستی ندن....

مثلا من همیشه یه کوچولو بیشتر از یه سانت میذارم، ۲۰ دقیقه بعد آماده ست

ممنونمممم. تو این مرحله میشه منتقلش کرد به یه قابلمه دیگه که تهدیگ گذاشت؟

من‌برای ۴پیمونه برنج ۱قاشق غذاخوری نمک میریزم روغن هم من کلا کم‌مصرف میکنم ۲ تا قاشق میریزم ولی بی ...

خیلی ممنونم. پس احتمالا ۲ پیمونه میشه یه قاشق سرخالی چای خوری

چه جالب. بعد شعله کمه یا زاده؟

متوسط بستگی به برنج داره اگه شما خیس کرده باشید شعله زیاد هم میپزه ولی اگه خیس نشده باشه باید در و شعله هم متوسط باشه روغن هم به ازای هر پیمونه ی قاشق نمک هم که آبش رو تست میکنم

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍