دوستان داداش من ۱۴ ساله ازدواج کرده و از ابتدای زندگیش زنش گفت من با خانواده شوهر رفت وآمد نمیکنم دوست ندارم و چند بار تنش به وجود اومد و حتی یه کاری کرد برادر مظلوم من یه مدت مطیعش شد و کلا ده سالی قطع رابطه کرد با کل فامیلای ما . حالا جدیدا دو سه سالی میشه که اومدن شهر خودمون اولش شهر دیگه بودن و عکس العمل فامیل باهث شده داداشم رابطه با ما رو شروع کنه و اتفاقا خیلیم صمیمی شدیم چون از اول مشکلی نداشتیم فقط یه مسئله پیش اومده اینکه داداشم میگه به مامانم بیا بریم خونمون و آشتی کنید درحالی که ما موافق نیستیم چون مامانم بزرگتره چرا خودش و کوچیک کنه آخه از طرفی اینجوری راحتیم چون هیچ تنشی وجود نداره فقط داداشم مواقعی که عروسی اینا هست تو فامیل و این تکی شرکت میکنه خیلی ناراحت میشه به نظرتون چیکار کنیم خانمش خیلی مغروره و احترام حالیش نیس داداشم میگه اون روانیه و شما ملاحظه کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه واقعا بیدلیله و زنداداشتون مقصره، لزومی نداره شما پیشقدم شین... ولی شاید سوءتفاهم شده...مثلا کسی دشمنی داشته و خواسته شمارو پیش زنداداش خراب کنه...
مادرشوهر من میگه وقتی یه دختری رو میارم خونه خودم یعنی باید باهاش مدارا کنم هرچند من جای مادرشم اگه ببینم تو رابطه مشکلی داره حتی شده باید به جای اونطرف از عروسم معدرت خواهی کنم . من یکی دوبار خیلی شدید از دست شوهرم دلخور شدم مادرشوهرم خیلی محترمانه ازم من عذر خواهی کردگفت حتما من کوتاهی کردم تو تربیتش که پسرم این اشتباه رو مرتکب شده هرچند حتی به اندازه سرسوزن مامان مقصر نبود بعد بهش گفتم چرا اینکار رو کردی گفت حتی اگع تو مقصر بودی تو یه اتفاق با شوهرت یا من و یا یکی از اعضای خانواده ، من به عنوان یه بزرگتر باید ازت معدرت خواهی میکردم چون بلاخره من بزرگترم و باید رابطه ها رو مدیریت کنم حالا به نظر من اشکالی نداره اگه مادرتون پیش قدم بشه . حتی شده شما ها تک تکون براش کادو بخرید . بلاخره شما دلتنگ برادرتون میشید دیگه برای اون مهم نیست که دوباره میره ۱۴ سال خبری ازش نمیشه
تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام