2777
2789
عنوان

با زن داداشم چیکار کنیم

2511 بازدید | 26 پست

دوستان داداش من ۱۴ ساله ازدواج کرده و از ابتدای زندگیش زنش گفت من با خانواده شوهر رفت وآمد نمیکنم دوست ندارم و چند بار تنش به وجود اومد و حتی یه کاری کرد برادر مظلوم من یه مدت مطیعش شد و کلا ده سالی قطع رابطه کرد با کل فامیلای ما . حالا جدیدا دو سه سالی میشه که اومدن شهر خودمون اولش شهر دیگه بودن و عکس العمل فامیل باهث شده داداشم  رابطه با ما رو شروع کنه و اتفاقا خیلیم صمیمی شدیم چون از اول مشکلی نداشتیم فقط یه مسئله پیش اومده اینکه  داداشم میگه به مامانم بیا بریم خونمون و آشتی کنید درحالی که ما موافق نیستیم چون مامانم بزرگتره چرا خودش و کوچیک کنه آخه از طرفی اینجوری راحتیم چون هیچ تنشی وجود نداره فقط داداشم مواقعی که عروسی اینا هست تو فامیل و این تکی شرکت میکنه خیلی ناراحت میشه به نظرتون چیکار کنیم خانمش خیلی مغروره و احترام حالیش نیس داداشم میگه اون روانیه و شما ملاحظه کنید 

تعداد رای : 41
نظرسنجی
به نظرتون بریم خونش چون میدونیم کم احترامی میکنه
6
14%
یا نریم و همینطوری ادامه بدیم
35
85%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی که پیش اومد چی بود؟ 

برید خونه یه نفر دیگه 

مثلا یه عمو یا دایی دعوت کنه شما و اونها رو که احترام مادر شما هم حفظ شه

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه

گاهی واقعا عروس حق داره دلخور باشه ولی من نمیپسندم بعد ده سال گاه کهنه باد بدیم

بالاخره میشه گذشت کرد

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه

هر چی باشه مادرتون بزرگتره خیلی بی احترامی میشه! 

ولی زن داداشت چرا از اول نمیخواسته باهاتون رفت و آمد کنه دلیل خاصی داره! 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

منم با مادر شوهرم‌قهرم هزار تا واسطه فرستاده نرفتم‌آشتی کنم یکبارم سوری رفتم نشستم باز بعدش نرفتم مگر عروسی یا مراسم ختمی چیزی باشه

اگه‌مقصر نیستید کوتاه نیایید ولی اگه‌مقصرید تقصیر کار باید عذرخواهی بکنه بزرگ و کوچیک نداره

اگه واقعا بی‌دلیله و زنداداشتون مقصره، لزومی نداره شما پیشقدم شین... ولی شاید سوءتفاهم شده...مثلا کسی دشمنی داشته و خواسته شمارو پیش زنداداش خراب کنه...

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

مادرشوهر من میگه وقتی یه دختری رو میارم خونه خودم یعنی باید باهاش مدارا کنم هرچند من جای مادرشم اگه ببینم تو رابطه مشکلی داره حتی شده باید به جای اونطرف از عروسم معدرت خواهی کنم . من یکی دوبار خیلی شدید از دست شوهرم دلخور شدم مادرشوهرم خیلی محترمانه ازم من عذر خواهی کردگفت حتما من کوتاهی کردم تو تربیتش که پسرم این اشتباه رو مرتکب شده هرچند حتی به اندازه سرسوزن مامان مقصر نبود بعد بهش گفتم چرا اینکار رو کردی گفت حتی اگع تو  مقصر بودی تو یه اتفاق با شوهرت یا من و یا یکی از اعضای خانواده ، من به عنوان یه بزرگتر باید ازت معدرت خواهی میکردم چون بلاخره من بزرگترم و باید رابطه ها رو مدیریت کنم حالا به نظر من اشکالی نداره اگه مادرتون پیش قدم بشه . حتی شده شما ها تک تکون براش کادو بخرید . بلاخره شما دلتنگ برادرتون میشید دیگه برای اون مهم نیست که دوباره میره ۱۴ سال خبری ازش نمیشه

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام

به نظرم همدیگرو نبینین خیلی بهتره حوضله دارینا!براساس گفته شما اگه انقدر حساسه بازم یه چیزی پیش میاد ناراحت باشه تا ابد که نمیتونین هی مواظب باشین

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......