2777
2789

درسته که قومیت ها متفاوته ولی ما همه ایرانی هستیم...

همون طور که میدونید همه جا خوب و بد داره.

ولی یه چیزی که همیشه خیلی ازارم میده اینکه اکثر شما فارس های محترم وقتی یک یا چند شخصه کورد میبینین و خصوصیاتشو مشاهده میکنید همه ی اون خصوصیات رو برای همه ی ما کورد یا حتی تورک ها یا اقوامه دیگر جمع میبندید... قبول دارم یه سری رسم و فرهنگ و عادات در قومیت های بخصوص هست ولی شخصیت  و خصوصیت های فردی متفاوتی وجود داره.

جوریه که اگه یکی ازتون بپرسه کوردا یا ... چطورین میگین اره بابا فلان رفتارو دارن و...

در صورتی که ما هم رفتار های خوبی از اکثره فارسا دریافت نمیکنیم ولی بازم برا همه نسبتشون نمیدیم. ولی عادته شما اینه که بقیه قومیت هارو مورد قضاوت قرار میدید 

خلاصه اینکه خواستم بگم عزیزانم لطفا درباره قومیت ها فکرای بدی نکنید چون خوب و بد همه جا وجود داره کافیه ب قومیت خودتون نگاه کنید تا بفهمید که در قومیت های مختلف خصوصیت های اخلاقی متفاوتی وجود داره..

خلاصه کلامم اینکه خواهشا از روی یک یا چند نفر یا حتی 100 نفر هم نتیجه گیری نکنید

ما همه ایرانیم 🙂 چیزیم به اسمه قومیت ونژاده برتر وجود نداره ...

قزای گیشتتان❤️

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک درست حسابی 👏👏

این تاپیکو خیلی وقت بودم تو دلم مونده بود بذارم یکم تنبلیم میومد ولی امشب توی تاپیکی یه بحثی شد که لازم دونستم بذارم...

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

ما که بیشترین فوشارو میخوریم و بیشترین توهینا بهمون میشه وقتی هم چیزی میگیم میشیم نژادپرست

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
سنت کمه که این چیزا برات مهمه

فک نکنم ربطی به سن داشته باشه...

اتفاقا اکثر کسایی که سن منن به این چیزا اهمیت نمیدن...

ما که بیشترین فوشارو میخوریم و بیشترین توهینا بهمون میشه وقتی هم چیزی میگیم میشیم نژادپرست

کجایی هستی عزیزم

تبریز

شما که خیلی خوبین 

با تمام وجودم عاشق همه جای ایرانم

به دل نگیر حرف مردمو...

من خودمم خیلی ناراحت میشم یکی توهین کنه..

هیشکی همچین فکری نمیکنه جز ابلهان بیسواد که خب اونام تکلیفشون مشخصه دیگه.

هروقت همچین چیزی دیدی ازش بپرس به چیتون مینازی؟اگر تونست فقط یه مثال نه بیشتر بیاره اونوقت بهش بگو اره حق با توئه ابلهه.

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!