2777
2789
عنوان

وام سربازی

1108 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

اونایی که وام سربازی گرفتن بهم میگن 🥲

می‌دونم که از سال ۹۷به اونور اونایی که سربازیشون تموم شده دولت بهشون وام میده با بازپرداخت دوازده سال شایدم بیشتر 

که از صد و پنجاه میلیون به بالاس و سود بازپرداختی نداره

حالا چجوریش  رو بخوام بگیرم الله و اعلم ...کسی گرفته راهنمایی کنه ؟ تا آخر عمر که دارم دعاش میکنم اگه گرفته و راهنماییم کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرم تو دوران سربازی رفته بود پرس وجو کرده بود ازون بخش مسئولش گفته بود فقط حرفه وگرنه هیچ بودجه ای بابتش نمیدن بهمون حالا نمیدونم الان بودجه میدن یا نه این حرف چند سال پیشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
همسرم تو دوران سربازی رفته بود پرس وجو کرده بود ازون بخش مسئولش گفته بود فقط حرفه وگرنه هیچ بودجه ای ...

سایتش دو ماه پیش باز بود 

برای پسری که می‌خوام باهاش ازدواج کنم پرسیدم 

اونم رفت تو سایتش  تایید زدن براش ولی چون مدرک فنی حرفه ای نداشت ردش کردن درخواست رو 

دخترم برای پسری که می‌خوام باهاش ازدواج کنم پرسیدم

بهتره برین جایی که ثبت نام میکنن بپرسین بهتره کافی نت پلیس ۱۰ نظام وظیفه اونجا کامل بهتون میگن شرایطو

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
سایتش دو ماه پیش باز بود برای پسری که می‌خوام باهاش ازدواج کنم پرسیدم اونم رفت تو سایتش تایید زدن ب ...

ای بابا

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
سایتش دو ماه پیش باز بود برای پسری که می‌خوام باهاش ازدواج کنم پرسیدم اونم رفت تو سایتش تایید زدن ب ...

ببخشید عزیزم میشه مدرک فنی رو الان گرفت بعد ثبت نام کرد؟

خدایا ب امیدت
سلام من ثبت نام کردم 2 سال طول داد تا دادن 4 درصد هست 7ساله ، قبلاً پلیس بعلاوه 10ثبت نام میکردن بعد ...

میشه بهم بگین با چه مدارکی گرفتین 🙏

خیر ببینین دعاتون میکنم تنها کاری که میتونم انجام بدم