2777
2789
عنوان

فشار خون بالا در بارداری

49 بازدید | 2 پست

سلام وقتتون بخیر 

من فردا ۳۴هفته و۴روز میشم از هفته ۲۷فشارم بالا شده همش ۱۵٫۱۶٫۱۴اون موقع دکتر متیل دوپا داده بود گفته بود موقع بالا رفتن یدونه بخور ولی بعدش دیگه اونم اثر نکرد بعدش یه صبح یه شب کرد متیل دوپا رو ولی بازم بالا رفت و به خاطرش یه هفته بستری بودم تو بیمارستان ۱۲بود ولی اومدم خونه بازم بالا می‌ره وزن بچه هم تو ۳۱هفته۱۶۰۰بود تو ۳۴هفتگی۱۹۰۰شده باوجود خوردن پودر لیدی میل دکتر میگه رو رشد بچه تاثیر می‌زاره فشار نمیزاره وزنش بالا بره باید ختم حاملگی بدیم تو ۳۶هفتگی همچنین موردی دیدین تا حالا آخه از یه طرفم وزنش کمه آمپول ریه هم زدم خودمم هر روز دور نافم آمپول آنکسوپارین میزنم ولی بازم یه طرفم پف کرده دکتر میگه خون سمت راستت لخته میشه برا همونه 

سوال دیگم هم اینکه ختم حاملگی باید سزارین باشه یا طبیعی ؟من قبلش هم سزارین میخواستم حالا دکتر پول جدا از اون هم میخواد راه حلی نداره اورژانسی بشم؟تا رایگان بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB