2777
2789
عنوان

بچها نیاز به راهنمایی دارم خیلییی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 97 پست
وای بهش گفتی اهوممم ؟؟؟؟؟؟

اره 

خیلی احمقم میدونم 

بخدا اون سوالو هزار بار پرسید هر هزار بار گفتم برام با بقیه فرق داری وقتی دارم جوابتو میدم اون روز که اخرین بار زنگ‌زد من حالت عادیش عصبی بودم اینم گفت دیگه کفری شدم کلا گفتم اوهوم جواب سوالشو ندادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی رفتی دانشگاهش ؟

نه مشاوره برای  کنکور  رفتم دفترش 

فامیل دور مامانمه من کلا سه ماه رفتم پیشش از اون سه ماهم نصف جلساتو فر دادم 

ولی تلفنی هر یکی دوما یکبار در ارتباط بودیم یا من مناسبت ها و تولشد تبریک میگفتم اونم هر چندوقت یکبار حالمو میپرسید 

اره خیلی احمقم میدونم بخدا اون سوالو هزار بار پرسید هر هزار بار گفتم برام با بقیه فرق داری وقتی دارم ...

خیلی بد جواب دادی یه درصد خودتو بذار جای اون اگه تو بودی و اون مثل تو رفتار میکرد چه حالی میشدی ؟ چندسالتونه 

کم کم عادت کن رفتارتو گرم کن از روزمرگیت بگو وقتی چیزی بهت میگه همراهیش کن اگرم یچیزی گفت که تو جوابی نداشتی بدی عیب نداره فقط حرف خودشو تکرار کن مثلا اگه گف امروز خیلی خسته شدم بگو ، عهه الهییی🥺امروز خیلی خسته شدیی؟ 

😂

خیلی بد جواب دادی یه درصد خودتو بذار جای اون اگه تو بودی و اون مثل تو رفتار میکرد چه حالی میشدی ؟ چن ...

۲۱ سالمه 

اون ۲۶ سالشه

بنظرت با توجه به پیام های اخر که خدافظی نکرد باز ممکنه پیام‌بدع 

استوری های واتسپمو میبینه

۲۱ سالمه اون ۲۶ سالشهبنظرت با توجه به پیام های اخر که خدافظی نکرد باز ممکنه پیام‌بدع استوری های واتس ...

واااا هنوز میخوای اون پیام بدههه؟؟؟😂😂😂 ببخشیدا ولی مقصر که تویی🤔💔

۲۱ سالمه اون ۲۶ سالشهبنظرت با توجه به پیام های اخر که خدافظی نکرد باز ممکنه پیام‌بدع استوری های واتس ...

آره عزیزم اینطور که پیداست بهت علاقمنده ولی ایندفه خودت پیام بده ازش بخواه حضوری همو ببینید تا باهم در مورد اتفاقات اخیر صحبت کنید اگر شرایط ندارید همدیگه رو ببینید ، بجاش تماس بگیر (اصلا تو پیام این بحث رو شروع نکن) بهش زنگ بزن و همه این حرفای که اینجا گفتی رو بگو 

بگو که شما از رفتار من ناراحت شدی اما من اینو نمیخوام منم دوس دارم باهاتون حرف بزنم اما ذهنم هنوز نپذیرفته و خجالت میکشم بیا بهم دیگه زمان بدیم زمان باعث میشه آدما باهم صمیمیت بیشتری پیدا کنن من مثل شما برونگرا نیستم و در اکثر موارد هیجانات و احساساتمو پیش خودم نگه میدارم اما اینجوری که شما فکر میکنید نیست شماهم برای من خیلی مهمی ، بهتون فکر میکنم و از اینجور حرفا بگو 

اره دلم میخواد پیام بدعولی قول میدم خوب برخورد کنم اینبار😂😂

😂الان یجوری خوب رفتار میکنی که دمشو میذاره رو کولش و میره 

زیادی نچسب بهش چون قبلا خیلی سرد بودی الان اگر یه دفعه بخوای گرم باشی تو ذوق میزنه ، فقط یک لول رفتارتو عوض کن متعادل باش ، رفته رفته گرم تر شو

آره عزیزم اینطور که پیداست بهت علاقمنده ولی ایندفه خودت پیام بده ازش بخواه حضوری همو ببینید تا باهم ...

کاش میتونستم زنگ بزنم بهش 

بخدا همه اظرافیانم‌گفتم مردا پررو میشن پررو میشن میترسم واقعا من اشتباه برداشت کرده باشم‌این بهم علاقه ای نداشته باشه 

خیل دلم‌میخواد اینبار پیام‌بدع باهاش خوب حرفذبزنم اگرم کات د باز تو دلم‌نمونه 

دقیقا مشابه همین اتفاق ۴۰ سال پیش بین پدر ایشون و مادر من هم بود ۴ سال همدیگرو میخواستن

😂الان یجوری خوب رفتار میکنی که دمشو میذاره رو کولش و میره زیادی نچسب بهش چون قبلا خیلی سرد بودی الا ...

دقیقااااااااا وای مرسی خیلی خوب راهنماییم‌میکنی🥲🥲🥲🥲

کاش یه رفیق مثل شما کنار خودم‌داشتم

کاش میتونستم زنگ بزنم بهش بخدا همه اظرافیانم‌گفتم مردا پررو میشن پررو میشن میترسم واقعا من اشتباه بر ...

بین پدر اون و مادر توووووو ؟ علاقع داشتن بهم؟؟؟ وای دختر این پسر رو ول کن