2777
2789
عنوان

خانمای سزارینی لطفا بیاید

63 بازدید | 10 پست

سلام من ۵-۶روز دیگه سزارین دارم میخوام هر چیزی ک بنظرتون بدردم میخوره برا قبل و بعد عمل یا بچه داری و راحت تر شدنم یا مثلا توصیه هایی برای اینکه از زندگیم غافل نشم و بتونم بخودم و بچه و همسرم برسم و بهم بگید ممنون♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها چیزی که میگم بهت تا ۱۰ روز فقط استراحت کن.مثل من نباش که فردای زایمان مدام راه رفتم و غذا پختم .قشنگ بخواب.بزار بقیه کارهاتو بکنن.راستی مرتب شیاف بزار واسه دردات که اذیت نشی.مایعات زیاد بخور که دارو بیهوشی ازت خارج بشه زود.

یه روز خوب میاد

برخلاف نظر امروزیا ...سبک بودن دست دکتر تو وهله اول شرط

دقیقا میخواستم همینو بگم که دیدم کامنت اول همینه. ۲بار سزارین کردم پیش ۲تا دکتر حاذق اما دومی فوق العاده بود.تو مطب همه بیمارا میگفتن این دکتر دستش خیلی سبکه و واقعا بعد سزارین اینو کاملا حس کردم

خونه رو رو دمای ۲۴ نگه دار بچه زردیش بالا نره. زیاد نپوشونیدش.

حرف های اطرافیان ممکنه خسته کنه سعی کن نشنیده بگیری.

با همسرت در مورد شرایطت صحبت کن و اینکه بعد تولد بچه هورمونات بهم میریزه و بسیار روحیه حساسی پیدا می کنی و نیاز به مراقبت روحی و جسمی داری.

مستند صدای گریه نوزاد رو از آپارات دانلود کن و خوب گوش کن تا دلیل گریه نوزاد رو بفهمی.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم