2777
2789
عنوان

دو نفر همزمان ادمو بخواد چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست

تو یه جا میگی عاشق خواهر شوهراتی یه جا میگی نامزدت بردتت بیرون برای خواستگاری یه جا میگی رئیست میاد کارتو میکنه یه جا میگی دونفر همزمان میخوانت 

خدا بخیر کنه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احه اینا دوست صمیمین میگن خودت یکیمونو انتخاب کن

یکم مشکوک نیست داستان؟؟ مثلا شاید شرطبندی‌ای چیزی باشه بینشون 

وگرنه یکیو بخوان انقدر جدی میرن جلو مردا و خیلیم حسادت دارن معمولا 

یکم مشکوکن این دو تا 

مواظب باش مسخره بازی نباشه

احه اینا دوست صمیمین میگن خودت یکیمونو انتخاب کن

دارن دستت میندازن.من جات باشم محل هیچ کدوم نمیدم اونوقت میشینن میسوزن.اگرم اونی که عاشقت باشه واقعی بعد پس زدن هر دو خودش میاد سراغت بدون اونکه اونیکی بفهمه

تو یه جا میگی عاشق خواهر شوهراتی یه جا میگی نامزدت بردتت بیرون برای خواستگاری یه جا میگی رئیست میاد ...

فک کنم تو تاپیک اخرم نوشتم ک همچی بهم خورد😂

تو یه جا میگی عاشق خواهر شوهراتی یه جا میگی نامزدت بردتت بیرون برای خواستگاری یه جا میگی رئیست میاد ...

wowجدی؟!!! 

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده

خوبه که تاپیکا پاک نمیشه

وگرنه نی نی سایت از. این هم دارک تر میشد

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...