2777
2789
عنوان

ازفامیلامون بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 60 پست
خدامانتوبیامرزه

خالم بودن و مادرشوهرم.خدا همسر شمارو هم بیامرزه.یجورایی هم دردیم چون خاله منم سرطان داشتن سر دو سال از پادراوردش

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
مشهد معمولا رسمه تا سال ب احترامش صبر کنن.چهلم اعلام کردیم مجلس دارین بگیرین ولی نه دیگه خواهرزاده ه ...

خاله شوهرمنم واسه پسرش عروسی گرفت.بعضی هاخیلی نفهمن نگفتن آخه لااقل شش ماه بگذره جوونه

💕منم خدایی دارم که آن بالاست💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله شوهرمنم واسه پسرش عروسی گرفت.بعضی هاخیلی نفهمن نگفتن آخه لااقل شش ماه بگذره جوونه

اره ایشون ک جوونم بودن😞خدابیامرز

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
خداوندروحشونه شادکنه

انشالله همچنین شوهر شمارو...

مشهد معمولا رسمه تا سال ب احترامش صبر کنن.چهلم اعلام کردیم مجلس دارین بگیرین ولی نه دیگه خواهرزاده ه ...

ماهم واسه نزدیکامون سال نگه میداریم

ماهم واسه نزدیکامون سال نگه میداریم

اره دبگه.فک کن خواهرای خود خالم ینی خاله هام مجلسای بچه هاشونو با بزن بکوب دی جی گرفتنا.انگار شادن از رفتن خاله بزرگم

حالا چه فرقی به حال فعلی و دل. غم دار شما میکنه که قبلا خبر داشتن یا نه 

بعضیا علاقه زیادی به نبش قبر گذشته ها دارن

اصلا اهمیت نده

خدا بهتون صبر بده عزیزم 

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
اره دبگه.فک کن خواهرای خود خالم ینی خاله هام مجلسای بچه هاشونو با بزن بکوب دی جی گرفتنا.انگار شادن ا ...

واسه ایناهم حنابندون پسره ارکس اینااومده بوده

واسه ایناهم حنابندون پسره ارکس اینااومده بوده

اشکال نداره فقط واسه شما ک نیس یروزم واسه اونا هس جبران میکنیم😊داستانت رو هم خوندم هیلی ناراحت شدم کلا بیمارای سرطانی خیلی صبورن چون خیلی درد میکشن.