2777
2789
عنوان

صحبت کردن پسر بچه دوساله و نیمه

271 بازدید | 17 پست

مامانا پسر من دوسال و نیمشه خیلی کلمه می گه یعنی کلا با کلمه حرف می زنه ولی جمله فقط دوسه تا می گه جدیدا و یسری ترکیب دو کلمه ای کی بچه اش اینجوری بوده علتش چیه کی کامل صحبت کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش . پسره منم دو سال و نیم که بود درست نمی تونست جمله بگه ولی الان ۳سالش شده کامل حرف میزنه

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

پسر من دو سالگی فقط چند تا کلمه می‌گفت و فقط اشاره میکرد از نظر درک و توجه هم کمی نسبت به همین و سالاش تاخیر داشت اگه فقط مشکل گفتارشه که ممکنه بهتر بشه ولی اگه مشکل دیگه ای هم از نظر درک و شناخت داره پیگیری کن بنظرم یه متخصص ببر من پسرمو متخصص مغز و اعصاب بردم قبلش گفتن مشکوک به اوتیسم ولی متخصص رد کرد تاخیر در گفتار و فقط تشخیص داد براش کفتار درمانی بردم حدود بیست جلسه خیللللی خوب پیشرفت کرد الان که چهار سالشه همه چی میگه ولی خب کمی نامفهوم هست

پسر من تا ۲/۵ سه تا کلمه میگفت الان سه سالشه کامل صحبت میکنه😍 من انقدر نگران بودم الکی سه سالشون پر بشه مثل بلبل صحبت میکنن پسر من که تو پنج ماه از صفر به صد رسید الان قصه میگه شعر میگه وقایع تعریف میکنه

پیگیری کن عزیزم خیالت راحت بشه تا وقت طلایی نگذشته

از روانشناس کودک پرسیدم گفت تا سه سال و نیم جا داره ، چون نه مشکل تمرکز داره نه مشکل یادگیری ، فقط تنبل شده و عادت کرده با اشاره منظورشو برسونه که اونم به مرور باهاش کار کنیم درست میشه 

از روانشناس کودک پرسیدم گفت تا سه سال و نیم جا داره ، چون نه مشکل تمرکز داره نه مشکل یادگیری ، فقط ت ...

خب پس خداروشکر چون پسر خودم مشکل گفتار داشت دکتر که می‌بردم خیلی از بچه هارو آورده بودن که مشکل داشتن و دکتر می‌گفت تایم طلاییشون گذشته و دیر اقدام کردن و خیلی کم پیشرفت داشتن