2777
2789

همکارم که یک ماهی هست داریم باهم صحبت میکنیم و فراتر از همکاری رفتیم ولی هنوز پیشنهاد نداده و فقط باهم صمیمی چت میکنیم امشب برای اولین بار داره میپرسه ازم تو شرکت تا به حال کسی بهت نزدیک با قصد و غرضی داشته گفتم نه چطور ولی گفت حس میکنم راستشو نگفتی و گفتم نمیخوام صحبتشو کنم گفتم خب بگو کسی چیزی گفته نوشته چیزی نگفته کسی همینطوری سوال کردم ولی میدونم ذهنش درگیره 

من و یکی از همکارای دیگم خب باهم ارتباط داشتیم به قصد ازدواج نمیدونم خودم بهش بگم فلانی پیشنهاد ازدواج داده بوده فقط یا نه

پسر شکاک و بد بینی هست میترسم بگم

بنظرتون چیکار کنم واقعیت بگم یا کتمان کنم

البته الانم بحث رو عوض کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دروغ فقط کار بدتر میشه در ضمن بی اعتماد به نفسی خودتو نشون میدی. با اعتماد به نفس بگو بالاخره موردهایی بوده که به قصد آشنایی و  ازدواج جلو اومده باشند. فعلا کسی مورد پسندم نبوده 

خب لابد میدونه،شاید من بودم میگفتم نیازی نیس خب بدونی اگرم بوده خاستگاری بوده و اشنایی به قصد ازدواج

کچی کورد🪷☘️عکس پروفایلم گوشه ای از تنوع پوشش سر زنان کورد است♥️azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

میترسم بگم اگه بپره چیپسری که ازم خواستگاری کرده همکار فیس تو فیس هرروزمه

خاستگارت بوده شوهر قبلیت که نبوده چه ربطی داره؟ اگه انقد غیرتی و شکاکه که نمیخواد قبول کنه قبل از اون با اشخاص دیگه ای آشنا شدی ولش کن، انسان یکم باید روشنفکر باشه