2777
2789

واقعا نمی‌دونم چه مرگمه یکی از فامیل درجه یک مون فوت کرده من رفتم مراسمش فقط ناراحت بودم هیچ گریه ای نکردم آخه گریه ام نگرفته بود ، با همه هم از دور سلام و احوال پرسی کردم اصلا با صاحب عزا هم از دور  ، مامانم گفت برو پیش خاله ات بشین در این حد داغون من آخرین نفر رفتم ، خواهرام رفته بودن یه عالمه گریه کرده بودن فقط من خیلی بی احساسم مثلاً خالم بود ، هر دفعه هم سوژه مردم میشم که میگن میاد یه گوشه میشینه و می‌ره گریه و هیچی نمیکنه، اینم بگم خیلییی خجالتی هستم اصلا نمی‌دونستم باید چی بگم 

حالا گريه که زوری نیس دختر خوب 

همین که به احترام شون رفتی و محزون بودی ، ارزشمنده 

فقط بهتر بود ک همون اول پیش صاحب عزا میرفتی

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا همه آدما که مثل هم نیستند یکی گریه میکنه یکی اهلش نیست. برونگرا، درونگرا، احساساتی، منطقی، وابسته، مستقل و... همه اینها ویژگی های شخصیتی ما آدما هستن مگه از روی هم کپی شدیم که مثل هم باشیم؟! 

همه مثه هم نیستن خودتو اذیت نکنیکی خودشو پاره میکنهیکی گلوشو پاره میکنهیکی غش میکنهیکی فقط شونه‌هاش ...

آخه مادرم بهم گفت باید می‌رفتی پیش خالت باهاش گریه میکردی ، همه جا سکوت بود اصلا وقتی من رفتم اونا گریه نمی‌کردن ، بهم گفت حداقل نقش بازی میکردی بخدا من اصلا آدمی نیستم که نقش بازی کنم حتی نمیتونم دروغ بگم به بقیه بعضی وقتا

به زور که نمیشه اشک کسی رو در بیاری!اصلا کسی حق نداره قضاوتت کنه

همه ی مردم بهم میخندم که مثل غریبه ها نشسته بخدا من خیلی سختمه که بخوام نقش بازی کنم الکی ادای گریه در بیارم

حالا گريه که زوری نیس دختر خوب همین که به احترام شون رفتی و محزون بودی ، ارزشمنده فقط بهتر بود ک همو ...

بعدا رفتم خجالت کشیدم اصلا نمی‌دونستم چی بگم حرف اینه که خالم بود من خیلی بی احساسم باید پس دختر خالم میرفتم که نرفتم نمی‌دونستم چی بگم

آخه مادرم بهم گفت باید می‌رفتی پیش خالت باهاش گریه میکردی ، همه جا سکوت بود اصلا وقتی من رفتم اونا گ ...

شما که توو مراسم شرکت کردی میرفتی کنارش هم بد نبود ولی لازم نیست حتمن گریه کنی

من پدرم خیلی سال پیش فوت کردن هر مراسمی میرم یاد پدرم میوفتم انقد گریه میکنم میان آرومم میکنن 

بعدش خودم ناراحت میشم که چرا توو مراسم یکی دیگه اینقد گریه کردم اذیت شدن بقیه 🤦🏻‍♀️  

وا همه آدما که مثل هم نیستند یکی گریه میکنه یکی اهلش نیست. برونگرا، درونگرا، احساساتی، منطقی، وابسته ...

همینه من خیلی درون گرا و خجالتی هستم پیش صاحب عزا نرفتم گفتم حالا اشکشون رو در نیارم ولی بدتر با آبروی خودم بازی کردم 

همه ی مردم بهم میخندم که مثل غریبه ها نشسته بخدا من خیلی سختمه که بخوام نقش بازی کنم الکی ادای گریه ...

اصلا بهشون توجه نکن

هر کی به یه نحوی غصه میخوره یکی اشکش پای مشکش هست یکی هم میریزه توی خودش

این دلیل نمیشه کسی بخواد تورو قضاوت کنه

زیاد به مزخرفات بقیه توجه نکن

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹

شما که توو مراسم شرکت کردی میرفتی کنارش هم بد نبود ولی لازم نیست حتمن گریه کنیمن پدرم خیلی سال پیش ف ...

خدا رحمت کنه پدرتون واقعا سخته ، منم پیش دختر خالم نرفتم انشاءالله فردا جبران کنم 

همینه من خیلی درون گرا و خجالتی هستم پیش صاحب عزا نرفتم گفتم حالا اشکشون رو در نیارم ولی بدتر با آبر ...

آبروی آدم اینجوری نمیره. شخصیت خودتو بشناس و خودتو قبول داشته باش هرکاری بقیه میکنند که من و تو هم نباید حتما همون انجام بدیم. تو محترمانه یه گوشه بشین یا توی پذیرایی کمک کن. شخصیت‌ها فرق داره پس عملکردها هم متفاوته

خدا رحمت کنه پدرتون واقعا سخته ، منم پیش دختر خالم نرفتم انشاءالله فردا جبران کنم

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه همه رفتگان رو

خودتو اذیت نکن دیگه بعد از یه مدت آدما شمارو میشناسن دیگه

نمیتونی فیلم بازی کنی خودتو بزنی جیغ و شیون راه بندازی

کنارش بشین مراقبش باش دستشو بگیر توو دستت که بدونه حواست بهش هست 

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه همه رفتگان روخودتو اذیت نکن دیگه بعد از یه مدت آدما شمارو میشناسن دیگهنمیتو ...

آره دقیقا باید همین کار رو بکنم متاسفانه گریه ام نمیگیره شاید من خیلی بی احساسم چون های دردناک هم فوت کرده