2777
2789

بچه ها 

من ادم مذهبیی ام 

تاپیک اولمو بخونین میفهمین به چه سختیی و مکافاتی تونستم کراشمو به نامزد تبدیل کنم و چقدر دوسش دارم 

یه هفته اس ذهنم درگیر نوع رابطه امونه...

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

ما هنوز عقد نکردیم و نامحرمیم

خیلی عاشقشم و رابطه امون خداروشکر رابطه سمی نیس

ولی یه هفته اس ذهنم درگیر اینه که با اینکه بو.س و لم.س نداریم ولی همون نیمچه بغلا همون کنار هم نشستنا و همون یه حال خوبی داشتنا و... ... همش احساس گناه میکنم موقع بیرون رفتن 

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش دیشب گفتم

از مدل رابطه امون خستم

من ادم اهل اینجور رابطه های رلی نیستم 

یه سری قربون صدقه ها و یه سری بغلای یهویی و...

رو دوس ندارم

گفتم تا موقع عقد هفته ای یه بار بریم بیرون صرفا به خاطر و در باب اشناییمون و حرف زدن راجع به موضوعای مختلف

ما هنوز عقد نکردیم و نامحرمیمخیلی عاشقشم و رابطه امون خداروشکر رابطه سمی نیسولی یه هفته اس ذهنم درگی ...

همچین مذهبی هم نیستی  خواهر من تو نامزدی کیف میذاشت بین خودش و شوهرش روی مبل و هیچوقت دستش هم نگرفت . ولی خب نکن اگ حس گناه میگیری عقیده شخصی خودته

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

اونم قبول کرد و چیزی نگف گف باشه

ولی خب میترسم تا موقع عقد سرد بشیم از هم

نه قربون صدقه ای که تا الان بوده هست و 

نه بیرون رفتنا و تفربحای زیاد

همینجوریشم قرار بود عید عقد کنیم که شرایطش جور نشد

من واقعا دارم ازین نامحرمیتون عذاب میکشم😭

میگی لمس نداریم بعد نیمچه بغل؟

بغل نه 

مثلا سرمو گذاشتم رو شونش دستش پشت صندلیم بوده 

اونم با کلی لباس و ...

یه صیغه محرمیت بخونید؟

نمیشه که

نه در شان خودم میبینم 

بعدم مجردم اذن پدر نیازه 

اونم قبول کرد و چیزی نگف گف باشهولی خب میترسم تا موقع عقد سرد بشیم از همنه قربون صدقه ای که تا الان ...

تو از خدا بترس اگه مذهبی هستی نگران از دست دادن بنده اش نباش .اگه خدا نخواد هیچی نمیشه . بعدشم عقد کنید خب زودتر  با شرایط آسون‌تر که مشکل مالی نباشه .

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني