2777
2789

عههه ما شبیه همیم منم مثل توعم من شدم اما خون اصلا نمیاد اصلااا)) :💔فکر میکردم تنهامم

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

استرس، فعالیت بدنی زیاد، ورزش و... باعث به هم خوردن هورمونا و جابجایی تاریخ پریود میشه

اگه دردی نداری نگران نباش.. ولی خب اگه دیدی خیلی طول کشید و نشدی یه دکتر برو

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عههه ما شبیه همیم منم مثل توعم من شدم اما خون اصلا نمیاد اصلااا)) :💔فکر میکردم تنهامم

واییی خیلییی استرس دارمم 😥 منم جدیدا هروقت پریود میشم خونریزیم هی کمتر میشه طول پریودم قبلا 6 روزه بوده الان شده 4 روز اونم خیلی خونه پریودیم کمه 😥

استرس، فعالیت بدنی زیاد، ورزش و... باعث به هم خوردن هورمونا و جابجایی تاریخ پریود میشهاگه دردی نداری ...

قبلا یکی دو روز مونده بود به پریودم یکم درد  داشتم ولی الان اصلا درد ندارم نمیدونم علتش چیه😥

ورزشم نمیکنم استرسم زیاد نمیگیرم

واییی خیلییی استرس دارمم 😥 منم جدیدا هروقت پریود میشم خونریزیم هی کمتر میشه طول پریودم قبلا 6 روزه ...

من بدتر من همیشه زود پریود میشدم مثلا 1باید بشم 30میشدم خیلی خون میومد الان باید دیروز میشدم امروز شدم اما اصلا خون نمیاد و درد شدیدی دارم منم مجردم نه رل دارم نه هیچی قبلا هم نداشتم اما نمیدونم چرا اینجوری شدیم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

قبلا یکی دو روز مونده بود به پریودم یکم درد داشتم ولی الان اصلا درد ندارم نمیدونم علتش چیه😥ورزشم ن ...

نگران نباش.. دمنوش رازیانه زعفرون بخور

ولی اگه دیدی مدت طولانی گذشت و نشدی برو دکتر

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
یه سرچ بزن تو گوگل ببین دلیلش چیه

میگه کیست.. عفونت.. یا بار.. ولی من مجردم فکر کنم عفونت یا تنبلی تخمدانه

یه سرچ بزن تو گوگل ببین دلیلش چیه

پریودی خیلی بده خیلی واقعا ما دخترا چرا اینجوریم... چراا

متنفرم ازش😥

حاملگی زایمان پریودی واقعا ما دخترا بدبختیم... ای کاش پسر بودم اما پسر ایرانی نه