2777
2789
عنوان

میخام قرص بخورم

79 بازدید | 12 پست

دیگ خسته شدم دیگ تحمل ندارم با اینکه سنی زیاد ندارم 

امروز با مامانم دعوام شد گفتم پس من قرص می‌خورم تا شما راحت شین و بعدش گفت مهم نیست و من از حرفش خیلی ناراحت شدم و انتظارشو نداشتم می‌خوام کلاً تموم کنم این قضیه رو که هم اونا راحت شن هم 

البته قصدمم اونقدر جدی نیست فقط می‌خوام در حد یه بیهوشی و یه بیمارستان باشه ک قدرمو بدونن

سرما خوردگی نیست که بری بیمارستان و برگردی. می ری بدون کلیه بر می گردی. می ری با کبد از کار افتاده و ...

قطعا قرصی هس ک این اتفاقات نیوفته.. و بیهوشی باشه در حد چمیدونم بیمارستان و سرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بازی در نیار یبار که انجام بدی براشون عادی میشه فکر کردی بمیری چقد برات گریه میکنن؟؟ هرچیم عزیز ...

مهم اینه ک من راحت میشم و دیگ ن حرف ن فوش نه دیگ شبا گریه میکنم... اونا الانشم ثابت کردن براشون مهم نیسم چ برسه موقع مردنم

الان ک زندم اهمیت ندادن چ برسه ب مردنم

مهم اینه ک من راحت میشم و دیگ ن حرف ن فوش نه دیگ شبا گریه میکنم... اونا الانشم ثابت کردن براشون مهم ...

الان یچیزی میگی وقتی ببینی واقعا داری میمیری به هر دری میزنی خودتو نجات بدی 

فکر کردی فقط تو اینجوری هستی ؟؟ اگه بهت بگم خانواده من چه بلا ها قبل ازدواج سرم اوردن به حالم زار میزنی

کاربری دست دو نفره ❤️😘