سلام چطورین من چون رشته ام انسانی بود با این مسائل ریاضی پایه دانشگاه مثل مشتق و دیفرانسیل و انتگرال اینا اشنایی ندارم و کلا برام مشکله و تدریس دانشگاه هم اونقدر اموزش درست حسابی نداره مخصوصا برا من که پایه اشم نداشتم حالا چیکار کنم کلاساشم درست نرفتم فقط هم یه کتاب معرفی کرده استاد ریاضی کاربرد ان در مدیریت از مسعود نیکوکار الان نمیدونم از کجا کیلیپ ببینم برای اینکه یاد بگیرم از اپارات اینا برای دبیرستان میاد ولی خب موضوع همینه ولی توی کتاب یکم پیشرفته تره و یازم من بلد نیستم 😂😭 کمککککک چه کنم
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
دبیرستان بودی کلی دبیر میشد معرفی کرد ولی برو از دانشگاه بپرس ببین کجا کلاس میزاره چجوریه شرایطش
نه اصلا کلاسی چیزی نداره حتی به استاد گفتم من کلا بلد نیستم چیکار کنم گفت جزوه امو بخون 😐 خب مرد حسابی من اگه میفهمیدم که میخوتدم بعد گفتم به غیر از اون گفت همون کتاب کافیه😂😭😭😭 بابا من بلد نیستم چطوری بگم
بله ساده ان اما نه برای من که دبیرستان فقط آمار خوندم و چند تا تابع ساده و یه اتحاد چطوری از روی کتا ...
نه برید کتاب ریاضی پیام نور که همین مباحث رو داره بخرید . من خودم پایه ضعیفی داشتم تو دانشگاه اینا روخوندم ولی لم کار دستتون بیاد آب خوردنه، کافیه بدونی چه نوع مشتق یا انتگرالی هستش و با چه روشی حل میشه.
پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود