2777
2789

من هنوز به طور جدی مادر نشدم. ولی هم اون بار که بچه م سقط شد، هم این بار از اول که باردار بودم بدون هیچ علائمی حس کرده بودم باردارم که درست بود. 

اون بار یه حسی از اول بهم میگفت این بچه دنیا نمیاد ، دل نبند. آخرشم همینطور شد. یک هفته قبل سقط حس میکردم بچه م مرده ولی چون سه ماهم بود و بچه تکونی نداشت نمیفهمیدم و علائمی هم نداشتم. ولی واقعا حس میکردم مرده. اما هی میگفتم به احساست توجه نکن. بیخوده. حتی از ابجیمم پرسیدم اگه بچه بمیره آدم چطور متوجه میشه؟ گفت خب میفتی به خونریزی و اینا میفهمی. ولی من علائم نداشتم و بعدم فهمیدم کسایی بودن که چند هفته بچه شون مرده بوده و نمیدونستن و تو سونو فهمیدن.

این بار ولی حس میکنم بچه م دنیا میاد و واقعا مادر میشم. مطمئنم ان شالله حسم درسته.

شما هم از احساسات مادرانه تون بگید. حس ششم مادرانه که درست در اومده.

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم گشنش باشه هرجااای دنیا هم که باشه میفهمم.بااینکه ۳سالشه ومن کلا دوماه بهش شیردادم ولی سینم تیر میکشه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

منم قبل بارداری همیشه میگفتم مثلا فلان تازیخ میرم سونو 12هفته فلان ماه به دنیا میاد واقعا هم همونطور شد و حامله شدم جنسیتشم یه حسی میگفت که دختره

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

منم یه حس مبهمی بهم میگفت بچم پسره و پسر هم شد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من ماه اول بارداری تا چشامو میبستم ی نوزاد دختر میدیدم ک روسری سرش بود وچهرش با چهره دخترم مو نمیزد!!!هنوزم برام عجیبه!

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

شایدبخاطر تلقینت سقط شده😪

نه

بعضیا همینو گفتن. ولی تلقین نبود. همش سعی میکردم مثبت فکر کنم. ولی یه جیزی از درونم هی میکفت نمیمونه. واقعا خودم نبودم که اینو میگفتم. 

من پسرم گشنش باشه هرجااای دنیا هم که باشه میفهمم.بااینکه ۳سالشه ومن کلا دوماه بهش شیردادم ولی سینم ت ...

آها

بیشتر دنبال این خاطره هام

کس دیگه اینجوری نیست دوستان؟

منم قبل بارداری همیشه میگفتم مثلا فلان تازیخ میرم سونو 12هفته فلان ماه به دنیا میاد واقعا هم همونطور ...

چه خوب

خدا رو شکر