2777
2789
عنوان

بچه ها این استوری ینی چی ینی عروسی کردن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 24 پست

دانشجوییه فک کنم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

گیریم هزینه ی عروسی نداشتن و اینشکلی ازدواج کردنبقیه ی زندگی رو چجوری میخوان بگذرونن وقتی نمیتونن هز ...

خب شاید پولشونو سرمایه گذاری کردن ...شاید خونه خریدن اصلا شاید حامله شده😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نکنما فک کنم برا نیرو انتظامیه؟

جشن دانشجویی اینجوری بود که هدیه خوب میدادن ومسافرت باهزینه ی دانشگاه به همین دلیل خیلیا اونجا عقد میکردن امابعدا خودشون هم جشن میگرفتن حالا ایناهم شاید به دلیل مزایاش اینجوری گرفتن بعد مگه هرکس جشن نگیره فقیره؟؟؟؟؟؟

به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅

خب شاید پولشونو سرمایه گذاری کردن ...شاید خونه خریدن اصلا شاید حامله شده😂

فکر نمیکنم واقعا

خونه خریدن خب ی چندماه صبر کنن یا حداقل ی جشن عقد کوچیک با خانواده و دوستاشون برگذار کنن

ی عروسی خوب رو با نهایت ۲۰۰ میلیون میشه جمع کرد تعداد مهمونا رو کمتر کنن 

با ۲۰۰ تومن نه خونه میشه خرید نه ماشین ولی عوضش خاطره ای ساختن که به کل اینا می ارزه

حامله هم باشه بازممم واقعا اینجوری مناسب نیست میتونه همون جشن عقد یا عروسی مختصر بگیره 

نمیدونم حقیقتا پول ی جشن رو نداشته باشی نشون میده کع قطعا پول برای سرمایه گذاری و خونه خریدنم نداری که از بیخ و بن این ازدواج اشتباهه😬

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

جشن دانشجویی اینجوری بود که هدیه خوب میدادن ومسافرت باهزینه ی دانشگاه به همین دلیل خیلیا اونجا عقد م ...

اگه اینجوری باشه که خوبه 

اونی که کلا جشن نگیره فرق داره با کسی که جشن بگیره ولی اینجوری باشه

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

فک نکنما فک کنم برا نیرو انتظامیه؟

اره راس نیگی🤣🤣

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

جشن دانشجویی اینجوری بود که هدیه خوب میدادن ومسافرت باهزینه ی دانشگاه به همین دلیل خیلیا اونجا عقد م ...

نه عزیزم اینا عقد کردن قبلا بعدشم مگ ما گفتیم فقیره میگم ینی رفتن خونه زندگیشون یا ن

نه عزیزم اینا عقد کردن قبلا بعدشم مگ ما گفتیم فقیره میگم ینی رفتن خونه زندگیشون یا ن

میدونم عزیزم در رابطه به نظرات فقر روگفتم ،به هرحال اولویت های زندگی آدمامتفاوته وهمه ازیه الگوی خاص پبروی نمیکنن 

به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅