2777
2789

ساعت دوازده به همسرم زنگ زدم در حال مکالمه بود منم مدام زنگ میزدم گفتم ببینم قطع میکنه یا نه اما بازم پشت خطش بودم مطمئن بودم داره با مادرش حرف میزنه براش مهم نیست من پشت خط بودم تا دوزاده و چهل دیقه من نتونستم باهاش تماس بگیرم بعد از اون زنگ زدم میگم با کی حرف میزنی میگه با دوستم طول کشیده نتونستم قطع کنم

حالا چیکار کنم الان تماساشو دیدم همون تایم با مادرش ۳۵ دیقه صحبت کرده بخاطر اینکه من پشت خط موندم ارزش برام قائل نشده و اینکه بهم دروغ گفته چیکار کنم بهش چی بگم چجوری خودم آروم کنم دارم سکته میکنم😡😔

خانم های مهربونم لطفا لطفااا به نیت حاجت رواییم یکی یه صلوات بفرستید...

انشالله هرکسی واسم دعا کرد خداصدبرابرشو به دل مهربونتون برگردونه..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

عزیزم چرا خودتو سبک میکنی همون یبار ک مشغول بود باید قط میکردی تا خودش زنگ بزنه و ازت حساب ببره ،خودتو کوچیک نکن.و اینکه کلا خیلی بی کلاسیه این حرکت.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم امن زندگی همسرت باش . چون میدونسته اینجور واکنشی داری دروغ گفته بهت . ادمی باش که خیالش راحت باشه اسمون به زمین بیاد بازم تو قشقرق راه نمیندازی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

عزیزم ایراد از شماست .

چرا وقتی در حال مکالمه است انقدر پیله اید میرید پشت خطش آخه؟

من خودم کلافه میشم کسی این حرکتو بکنه 

همسرتم حساسیت شما رو فهمیده دروغ گفته بهت 

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اصلا اهمیت نداره 

کار مهم داشتی اس ام اس بفرست براش خودش خواست زنگ بزنه 

من همسرم میره خونه مادرش اصلا زنگ نمیزنم خودش زنگ بزنه محل زندگیمون با خانواده اش یکی نیست چند روز میره میمونه 

حساس نباش رو این موضوع

فعلا امضا ندارم

دقیقا به خاطر فرار از همین برخوردی که میخوای بکنی بهت دروغ گفته ، اگه میخوای دیگه دروغ نشنوی بگو متوجه شدم با مادرت صحبت میکردی خوب بود؟ بابات خوب بود؟ چکارا میکردن؟(منظورم اینه عادی برخورد کن و احوالشون رو بپرس دفعه دیگه بهت دروغ نمیگه)

به نظرم اصلا قشنگ نیست پشت خط موندن شاید طرف داره حرف مهم و واجبی میزنه کلا بوق پشت خطی هم تو مخه وسط حرف تمرکز آدم از بین میره،در مورد همسرت هم خوب داشته با مادرش حرف میزده جرم که نکرده فقط باید ببینی چرا دروغ گفته اینم بگم سرک کشیدن تو گوشیش بهش ثابت میکنه که شک داری و اوضاع خوب پیش نمیره