2777
2789
عنوان

سریال سرزمین مادری کی میبینه

281 بازدید | 15 پست

فصل اولش و خیلی دوست داشتم

چرا قسمت اولش دیشب آنقدر مبهم بود 

قسمت سربازیش چرا آنقدر سانسور داشت من که هیچی نفهمیدم 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

منم نگاش میکنم اره فصل اول عالی بود دیشب که مزخرف بود خاله هاشم که همه عاشقشن😅

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

دوباره داری میبینی؟

بار اولم به زور دیدیم به خاطر شهاب حسینی فقط دیدم 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی عجیب بود عاشق خالش شده

خاله کوچیکه هم مشخصه عاشقشه ازاون گریه یه یواشکیش وقتی رهی گفت به شاپرک فکرمیکنم

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
فقط داییش مونده که عاشقش نشده 😂

والا همه عاشق اندرعاشقن خوبه گفتن داییتونه ها😂

من متوجهش نمیشم چراا !! آخرش نوه‌شون هست یااا نه😐

صد در صد که مطمئن نیستن نوشونه فقط احتمال میدن 

هرچند خیلی پیچیدش کردن مخصوصا این که خیلیم سانسور داره

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
صد در صد که مطمئن نیستن نوشونه فقط احتمال میدن هرچند خیلی پیچیدش کردن مخصوصا این که خیلیم سانسور دار ...

اهوم..

نمد چرا منم قبول ندارم نوه‌شون باشه🤷🏻‍♀️😅

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️

صد در صد که مطمئن نیستن نوشونه فقط احتمال میدن هرچند خیلی پیچیدش کردن مخصوصا این که خیلیم سانسور دار ...

من کلا این فیلمو دیدم

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

اونایی که ماجرا رو نفهمیدن جریان این بود که فرماندشون مست بود و به اون زن روستایی که شوهرش مرده بود نظر داشت. دوست رهی فرمانده رو کشت و به سمت نخلستون فرار کرد. همه سربازها داشتن دنبالش میگشتن که رهی میرسه بالاسر دوستش بعدش مافوقش میرسه. مافوقش میخواسته دوست رهی رو بکشه که رهی با تیر میزنتش. دوست رهی هم خودش خودشو میکشه تا همه فک کنن خودش مافوق رو کشته و رهی هم دوستش رو کشته. خلاصه تو گزارش مینویسن که دوست رهی اون دو نفر رو کشته و رهی هم دوستش رو کشته. ولی همه به جز اون رجب یقین دارن که رهی دوستش رو نکشته بلکه مافوقش رو کشته ولی به خاطر این که رهی دچار مشکل نشه و مسئله فرماندشون گندش درنیاد ماجرا رو کش نمیدن