2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لحظه وایسا نرووووبچه سالم؟؟حین درمان شده بود دز قرص زیاد شه؟؟چطوری امام حسین معجزه کرد

اره عزیزم سالمه عین بقیه بچه ها دیگه هم تاالان که نزدیک ۵سالشه هرچی ازمایش داده اوکی بود عزیزم 

یکسالگی دوزش رو زیاد کردن 

یه لحظه وایسا نرووووبچه سالم؟؟حین درمان شده بود دز قرص زیاد شه؟؟چطوری امام حسین معجزه کرد

دخترمن همش عرق میکرد ازپیشم جم نمیخورد میترسید همش توخواب کمبود وزن داشت خیلی سختی کشیدم ازنحیفی دورازجونش داشت میمرد بخدا خیلی سختی کشیدم امام حسین بهم برگردوندش 

الان خوبه؟چی نذر امام حسین کردی؟

اره خداروشکر الان هم قدش هم وزنش نرماله حتی قدش بلندتر همسن وسالاشه من چله ایت الله حق شناس سپردم یه خانوم که میگفتن دعاهاش مستجابه نفسش حقه انجام داد 

خدا وکیلی راست میگی؟اون خانوم کیه؟

عزیزم چی رو باید دروغ بگم؟من کلا سر بچم خیلی اذیت شدم یکسال ونیمش که شد جداشدم همه سختیارو به حون خریدم مهریه نگرفتم که بچم پیشم باشه همه اینا لطف خدابوده چه دروغی دارم بگم الانم انقد اذیت میشم بابت بچه اماخداروشاکرم که همسرخوبی قسمتم کرده که بچمو ازخودم بیشتر دوس داره 

عزیزم چی رو باید دروغ بگم؟من کلا سر بچم خیلی اذیت شدم یکسال ونیمش که شد جداشدم همه سختیارو به حون خر ...

شکر خدا عاقبتت بخیر

چرا جدا شدییییی

شماره خانوم که چله انجام داده

شکر خدا عاقبتت بخیرچرا جدا شدیییییشماره خانوم که چله انجام داده

چون همسرم خیانت کرد بهم بادخترعمه اش

ممنونم انشاالله شماهم عاقبت به خیر بشی وبچه ات هرچی زودتر حالش خوب بشه چندوقتشه

عزیزم اینجا ممنوعه نبایدکلاشماره داد

چون همسرم خیانت کرد بهم بادخترعمه اشممنونم انشاالله شماهم عاقبت به خیر بشی وبچه ات هرچی زودتر حالش خ ...

نه طوری نیست بیا در خاست بده من میدم قبول کن

خاک برسرشش

حالا دختر عمش گرفت؟۰