2777
2789

اونایی که ازدواج نکردین همه معیارای شما درست ولی شمارو بخدا به این قضیه هم خیلی اهمیت بدین

اینکه طرف مقابلتون تو خونوادش افسردگی یا خودکشی یا بیماریهای روانی مثل اسکیزوفرنی یا فراموشی یا پرخشگری و خودزنی داشته یا نه

حتی تو فامیلای درجه 2 یا 3 یا حتی جد مادری یا پدری

این قضیه رو خیلی جدی بگیرید چون هم تو اخلاق همسرتون تاثیر مستقیم و ارثی داره هم فرزندانتون

اصن برید پیش تراپیست زوج درمانگر قبل ازدواج ببینید طرف سایکوپات و اینها نباشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

درست میفرمایید

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشاوره از مرکز مشاوره  اسلامی  هم تاثیر خوبی داره

حاشا که یک بسیجی میدون را خالی کند به جهاد تنبین در پیام رسان روبیکا به نشانی adolfazl_tatraghchah فارسیم بنوسید میاره  سرتاسر این شهر با رنگ قرمز بنوسید علمدار سپاه  امد      من به خداوند ایمان دارم که روزهای خوبی پیش رو داریم                                      

این چیزایی که گفتی . به نظرم حتما هست مخصوصا تو هر خانواده ای

خیلی از خانواده ها هم هستن که اینچیزا نیست توشون

چون بیشتر این بیماریها ارثی منتقل میشن خیلی عاقلانه تر هست قبل ازدواج اینها رو بدونیم