2777
2789
عنوان

میشه یه راهنمایی کنید

62 بازدید | 13 پست

من یه رفیقی داشتم خب میتونم بگم برای من آدم خوبی بود 

اما این روزا به شدت برام سخت میگذره یه سری مشکلات دارم که زندگیم رو مختل کرد دیگه حال و حوصله کسی رو ندارم دلم میخواد تنها نباشم از یه طرفی می‌دونم ممکنه بهش آسیب بزنم و آزارش بدم برای همین یه مدت قطع رابطه کردم حالا وجدان درد دارم فکر میکنم بی انصافی کردم 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چ ربطی داشت ک قطع رابطه کردی

خب نمی‌خواستم درگیر مشکلاتم بشه 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

بهش بگو ک مشکل داری ممکنه ک ناراحتش کنی

بهش گفتم گفت متوجه وضعیت هم هست ولی بازم ناراحتم

بهش گفتم گفت متوجه وضعیت هم هست ولی بازم ناراحتم

خب پس بگو ی مدت مجبورم ازت فاصله بگیرم .

بعدش عزیزم دیگه اون بنده خدا چی باید بگه ک شما بدونی ناراحت نیست؟

این از ناراحتی خود شمام هست ک نمیتونی ببینیش

بی انصافی که کردیولی اشکال نداره بلاخره اونم آدمه درک می‌کنه میفهمت برو ازش دلجویی کن و یکم از شرایط ...

بهش گفتم که درگیر مشکلم و فعلا نیاز دارم تنها باشم احساس میکنم 

خب پس بگو ی مدت مجبورم ازت فاصله بگیرم .بعدش عزیزم دیگه اون بنده خدا چی باید بگه ک شما بدونی ناراحت ...

ممنون گلم 

بهش گفتم که درگیر مشکلم و فعلا نیاز دارم تنها باشم احساس میکنم

بنظرم تنها نباش باهاش درد و دل کن یه مدت آروم میشی بهتر میشی اونوقت دیگه دلت نمیخواد تنها باشی

منم یه دوره ای خیلی حالم بد بود دلم نمی‌خواست کسی رو ببینم اما دوستم نمیزاش یکسره زنگ و پیام و هزارتا کار میکرد تا از اون وضعیت درآم و واقعا تاثیر داشت و حالم بهتر شد و الان خیلی بهش وابسته ام

بنظرم تنها نباش باهاش درد و دل کن یه مدت آروم میشی بهتر میشی اونوقت دیگه دلت نمیخواد تنها باشیمنم یه ...

اره اینم یه ایده ای دیگه