2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه تو لیاقت نداری بچه دار بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 99 پست
عزیزم مادر شوهر دروغ نمیگه سعی کن دلشو به دست بیاری

😐😐😐😐😐😐😐

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه چرا؟؟؟؟؟؟

میگفتی اگه خدا بر اساس لیاقت میخواست بچه بده الان من مجرد خانه بابام داشتم زندگی میکردم حرف های ابلهانه کسی را تحمل نمیکردم 

همینطور ضعف نشان دادین که سرتون سوارن بچه خودش مشکل داره شمارا میکوبه؟

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

زبون ک نیس نیش ماره 

بگو تورو لایق دونست با این دل سیاهت منو لایق نمیدونه بگو خداروشکر ک مشکل ازمن نیس وگرنه ده تا زن برا پسرت میگرفتی 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

غصه نخور گلم خدا خودش جواب دل شکسته تو میده هر وقت صلاحت باشه بهت بچه میده خدا بزرگه 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

یاد یک ادم بی لیاقت تو اطرافیان افتادم...3تا بچه داره

بچه هاش از شدت بی مسئولیتی مادر سوتغذیه دارن

واکسن هاشونو نمیبره بزنه

پرستار گرفته

خودشم تو خونس...

ربطی به لیاقت نداره...

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
عزیزم مادر شوهر دروغ نمیگه سعی کن دلشو به دست بیاری

🦬🦬🦬🦬🦬🦬🦬

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^