2777
2789
عنوان

داستان سابلیمینال رو شنیدین

88 بازدید | 12 پست

قضیش چیه واقعیه یا نه اخه ینفر که ادم باسوادی هم هست گفت اثبات علمی نداره اصلا و الکیه

اُمّیِ ❤️‍🔥فِی حُضنِک کُلَّه حاجَهً تَهُونً 

الکی هستش سمت اینچیزا نرید.بهترین مدیتیشن و بهترین ریتم برای رسیدن به ارامش و خواسته ها نماز و عبادت هستش.اینارو فقط شیطان برای اینکه وقت مارو بگیره و گمراه از دنیا بریم درست کرده!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ زشتی بی پولی چمدکسی دوست نداره رزق رویت کمهشکرگذاری کنشکرگذاری معجزه میکنه چله های قرانیم برا حاج ...

چه چله ای ازش نتیجه گرفتی یکی برای رزق میخوام یکی برای پیشرفت تویه چیزی

اُمّیِ ❤️‍🔥فِی حُضنِک کُلَّه حاجَهً تَهُونً 

الکی هستش سمت اینچیزا نرید.بهترین مدیتیشن و بهترین ریتم برای رسیدن به ارامش و خواسته ها نماز و عبادت ...

سابلمینال رو تو خواب گوش میدیم حتی اگه تاثیر هم نداشته باشه وقتمونو نمیگیره و تاثیر بد و گمراه کننده هم نداره

سابلمینال رو تو خواب گوش میدیم حتی اگه تاثیر هم نداشته باشه وقتمونو نمیگیره و تاثیر بد و گمراه کننده ...

منظور از دقت گرفتن یعنی هدررفتن عمر و گمراهی!

بعضی فرکانس ها شیطانی هستش باید دوری کرد.برای ارامش از راه هایی که خداوند گفته باید وارد شد!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

شما وسواس فکری دارین دوست عزیزوسواس هم جزو وسوسه های شیطانه مواظب خودتون باشید

من استاد دارم و ایشون کاملا این مسائل رو باز کردن واز روی هوی و هوس صحبت نمیکنم گلم.

اینکه راه مستقیم که خداوند گفته بریم وسواس هستش؟!

خیلی جالبه! 

من استاد دارم و ایشون کاملا این مسائل رو باز کردن واز روی هوی و هوس صحبت نمیکنم گلم. اینکه راه مستقی ...

خداوند نگفته سابلمینال گوش ندین 

استادتون هم خدا نیست

منم نگفتم کسی راهی جز راه مستقیم بره

خداوند نگفته سابلمینال گوش ندین استادتون هم خدا نیستمنم نگفتم کسی راهی جز راه مستقیم بره

خداوند نگفته چون اونوقتا وجود نداشته و ساخته ی دست بشرهای شیطان صفت هستش برای اینکه مردم رو بپیچونن و از تمرکز روی هدف اصلی که صراط مستقیم هستش دور کنن گلم.

استادم خدا نیستش اما خداشناس ماهری هستن و بسیار اهل مطالعه و تحقیق هستن ایشون.