2777
2789

من هر کدوم بخام انجام بدم میرم بیمارستان خصوصی بیمه دارم طبیعی رایگان میشه سزارین با پمپ درد و فیلمبرداری و اتاق خصوصی  حدودا ۱۲یا۱۳تومن   دکتزم گذاشت ب اختیار خودم   

دوس دارم طبیعی بیارم اما تصوری ازش ندارم  بارداری اولم هس  الان ۳۵هفته م  هنوز ورزش شروع نکردم

طبیعی بدون درد اگه هست انجام بده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم طبیعی
مخصوصا شما که اضافه وزن شدید هم ندارید
اما ورزش رو شروع کنید تا راحتتر باشید
اون فیلم و این چیزای سزارین بنظرم مهم نیست...

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

هفته ۳۵ هنوز ورزش شروع نکردی دور طبیعی خط بکش حالا بعضیا با ورزش زیاد و آمادگی بدن ممکنه زایمان بهتری داشته باشن ولی درکل من هزار بار عقب برگردم انتخابم سزارینه درد بعد سزارین با شیاف قابل کنترله فقط ۱۰ روز استراحت و کمک لازم داری

طبیعی بدون درد هم همون آمپول تو نخاع سزارینه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

چییزی ک دیدم طبیعی خب درد میکشی قبلش ولی بعدش اگ بدنت اماده بوده باشه و بخیه خوب بزنن وزن جنین زیادی بالا نباشه عالیه

سز بعدش درد داری بطبع لایه های شکم پاره شده بخیه خورده درد داره مراقبت بیشتر میخواد و اگ عوارض بعدشو نداشته باشی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.