استارتر تو تاپیک قبلی تون هم هیچی نگفتین چه کاریه پس تاپیک میزنین ملت کنجکاو میکنین
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
وقتی اعتقاد نداری ، بقیه هیچی ،ب۷ خودت احترام بذار نیا تو تاپیک طبق گفته ی نی نی یار پنج
وقتی اختلالی توی نظم تاپیک ایجاد نکردم باکسی کل کل نکردم به کسی یا چیزی توهین نکردم پس عزیزم سرت تو کار خودت باشه ریپ نزن نمیشه ک همه تایید کنن ک تحمل یه نظر مخالف هم ندارید
علاقه ای هم ب موندن در این تاپیک ندارم پس ریپ نزنید سپاس
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
دل نشکن نمیدونی چقدر مرگباره من خودم زیاد زخم زبون شنیدم ببین کسی اشتباهی میکنه خودش به اندازه کافی درد داره
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
اگه میتونی حلالیت بگیر اگه هم برات سخته جوری دیگه جبران کن دنیا خیلی کوتاهه ارزش نداره
من خودم به خاطر ظلم یه نفر کل شب رو با سردرد بیدارم
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤