بنظرتون بخرم ضرر نمیکنم همین الان دارم میرم بخرم نظر شما چیه
امشب ت ر ا مپ میشینه
تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
عزیزم از طلافروشیها باید بخرم؟؟ الان دارم میرم بگیرم چکار کنم
تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
عزیزم از طلافروشیها باید بخرم؟؟ الان دارم میرم بگیرم چکار کنم
بله گلم از طلا فروشی کافیه بگید طلای آب شده میخواید
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
بله گلم از طلا فروشی کافیه بگید طلای آب شده میخواید
باشه عزبزم ممنون
سکه بهتره ولی حواستو بده بهت نندازن طلای اب شده یا شمش حقه بازیش خیلی خیلی زیاده طلای دست دوم بد نیست ولی باید اتیش دیده باشه وگرنه اجرت جرم بهش اضافه میشه من خودم دست دوم میخریدم