2777
2789
عنوان

توروخدا واجبهههههه کمکم کنید

118 بازدید | 11 پست

بچها میخام ربع یا نیم سکه بخرم

بنظرتون بخرم ضرر نمیکنم همین الان دارم میرم بخرم نظر شما چیه

امشب ت ر ا مپ میشینه

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا آب شده بخرید 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

عزیزم میخوای ربع سکه بخری خیلی مواظب باش من پارسال خریدم ربع سکه غیربانکی بهم انداخت موقع فروش یک سوم ربع ازت میخرن

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
طلا آب شده بخرید

عزیزم از طلافروشیها باید بخرم؟؟ الان دارم میرم بگیرم چکار کنم

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
عزیزم از طلافروشیها باید بخرم؟؟ الان دارم میرم بگیرم چکار کنم

بله گلم از طلا فروشی کافیه بگید طلای آب شده میخواید 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

[QUOTE=369020322]النگو بهتره [/QUOTEواقعا

همه میگن سکه بهتره که

بله گلم از طلا فروشی کافیه بگید طلای آب شده میخواید

باشه عزبزم ممنون

[QUOTE=369020322]النگو بهتره [/QUOTEواقعاهمه میگن سکه بهتره که

خواهر رفته بود طلا بخر برا پس انداز ، طلا فروش بهش گفته بود النگو بخره 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊