2777
2789

به نظرتون ما هر وقت که بمیریم اون دنیا عزیزانی که از دست دادیم مثل مادر پدر خواهر برادر رو میبینیم دوباره یا امکانش هست اصلا دیگه نبینیمشون ،،،خیییلی ذهنمو مشغول کرده ۲۴ساعت همش بهش فکر میکنم هی میگم خدا اگه واقعا اون دنیا نبینیم کسی رو چی؟

خدایا بحق امام رضا هر کی هر حاجتی داره به حاجتش برسونش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تانیا واقعا خوشبحالت خیالت راحت شده من داداشمو تازه از دست دادم اونجا نه بابامو داره نه مامانمو نه منو هی میگم خدا کی پیششه با کی حرف میزنه اصلا چطوره حالش همش فکرم درگیره

اول اگر اعتقاد داری خب میگن کسی میمره تا روز قیامت تو عالم برزخ میمونه بجز اونایی که اعمالشون خیلی خوبه یا خیلی بده بلیط مستقیم به جهنم و بهشت دارند اگر اعتقاد هم نداری که با مرگ همه چی تموم میشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

فرفری این سوال فک کنم واسه همه پیش بیاد اگه خدایی نکرده واقعا اونجا عزیزامونو نبینیم چی واقعا فکرشم وحشتناکه من هی منتظرم که آخرش باز داداشمو میبینم اگه نباشه چکار کنم یا خدا

میبینیم حتماولی خب روزقیامت ازدست هم فرارمیکنیم

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

تانیا واقعا خوشبحالت خیالت راحت شده من داداشمو تازه از دست دادم اونجا نه بابامو داره نه مامانمو نه م ...

خوب میدونی اونجا کسی رو نداره ولی پرونده مردها با مرگشون بسته نمیشه نگاشون به این دنیاست همین که شما این دنیا هستید باید براش بفرستید

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

رامشیری جان اعتقاد دارم که اون دنیایی هست ولی میگم نمیدونم شنیدید یا ن میگن بهشت طبقه طبقه اس یا جهنم بستگی ب اعمالت داره طبقه شدید تری باشی از عذاب یا کمتر یا برعکس در مورد بهشتم میگن ،،،حالا من میگم نکنه وقتی بمیرم طبقه من از داداشم کمتر یا بیشتر باشه و نبینمش دیگه هیچوقت