2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب اول که بیمارستان بودم درد نداشتم،فرداش درد داشتم ک بهم مورفین زدن آروم شدمتحمل بالا میخواد این عم ...

مبارکه خوب به ترست غلبه کردی من دوست دارم اما جراتشو ندارم شنیدم خیلی خیلی درد داره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مبارکه خوب به ترست غلبه کردی من دوست دارم اما جراتشو ندارم شنیدم خیلی خیلی درد داره

من خیلی میترسیدم از اینکه به هوش نیام یا مشکلی برام پیش بیاد،حتی وصیتمو نوشته بودم😂روزی که هم عمل داشتم صدبار پشیمون شدم میخواستم نرم😂تو اتاق عمل به دکترم میگفتم میشه من برگردم😂ولی دکترم خیلی حرفه ای بود بهش اعتماد کردم و خدا کمکم کرد

🌹

من خیلی میترسیدم از اینکه به هوش نیام یا مشکلی برام پیش بیاد،حتی وصیتمو نوشته بودم😂روزی که هم عمل د ...

خیرشو ببینی😁🌹

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چقدر شد هزینت؟من دوست دارم ابدو کنم ولی میترسم بمیرم

دکترم ۱۲۵گرفت ولی هزینه های جانبی زیاد داشت

۵تومن گن،۵۰۰تومن شکم بند،۵۰۰پک بیمارستان،۱تومن پک اتاق عمل،۳تومن جوراب ضدامبولی و پماد حین ماساژ و پماد برای جای بخیه،۵تومن هزینه کلینیک،هرروز هم پرستار میاد خونه ماساژ میده پانسمان عوض میکنه مسکن تزریق میکنه سروم تقویتی میزنه بهم و میره روزی یه تومن میگیره

🌹

دکترم ۱۲۵گرفت ولی هزینه های جانبی زیاد داشت۵تومن گن،۵۰۰تومن شکم بند،۵۰۰پک بیمارستان،۱تومن پک اتاق عم ...

مبارکت باشه عزیزم پس ۲۰۰تومن میشه 

خیرشو ببری😂😘

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون