2777
2789

من جلوگیری داشتم

الان تقریبا ۱۰ روزه قرص سیبل یا همون جلوگیری میخورم بخاطر تنبلی تخمدانم

و دوروزه که حالت تهوهام شدید شده و وقتی بالا میارم آب سفید میاد بیرون

چیزی توی معدت نیس 

من اوایل بارداریم اینجوری میشدم 

همچین مواقعی یکم پودر زنجبیل بریز روی زبونت 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسید معدت زده بالا

پسر خاله منم همبن طور میشد

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

چیزی توی معدت نیس من اوایل بارداریم اینجوری میشدم همچین مواقعی یکم پودر زنجبیل بریز روی زبونت

ینی امکان بارداری برای منم هست؟ وای نکنه بدبخت شدم

ولی جلو گیری داستما

ابنم بگم خیلیی وزن کم کردم تو این مدت حالا دو روزه یکم غذا بیشتر از قبل میخورم ممکنه دلیلش. این باشه؟

ینی امکان بارداری برای منم هست؟ وای نکنه بدبخت شدمولی جلو گیری داستماابنم بگم خیلیی وزن کم کردم تو ا ...

صد درصد ک نمیشه نظر داد 

ولی یه بیبی چک بزن ک خیال خودتو راحت کنی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

وای خدانکنهینی از مشککل گوارشم نیس چون رفلاکس هم دارم

قرص بهت نمیسازه

منم قرص بخورم انگار باردارم افتضاح میشم 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html