2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از چاقی

204 بازدید | 12 پست

دیگه خسته شدم از چاقی ۱۵سالمه تو این ۱۵سال از همون بچگیم روم فشار رژیم بوده هی اینو نخور اونو نخور دیگه خسته شدم  همیشه درحال مسخره شدن بودم  حتی خانواده مم هایده صدام می کنن همه دوستام مسخرم میکنن دلقک مدرسه شدم 

ورزشم میکنم روز های زوج از ساعت۶تا۹شب فقط ورزش میکنمو میدوام نمیتونم یکم از نوجوونیم استفاده کنم همه دوستام خوشگل لاغرن من شبیه پسرا هم چهارشونه ام هم قدم ۱۷۰وزنم۸۸ تو مهمونیا تولدا همیشه زشتم دیگه حالم از خودم به هم میخوره نمیدنم چیکار کنم دیگه نمیتونم لطفا راهنماییم کنین😭😭😭

عزیزدلم من ۲۷ سالمه و از بچگی همین بودم ... چاقی از همچی منو دور کرد .. حال خوب ، دانشگاه خوب ، رابطه خوب ... از خودم همیشه متنفر بودم و هستم ، هزاربار لاغر کردم و برگشته .‌‌. پول و جرئت عمل ندارم ... چاقی بدترین دردِ دنیاست ... الانم داشتم به همین فکرمیکردم تاپیکتو دیدم .. نزار سن من برسی با کلی روحیه خراب از الان جلوشو بگیر ... من ازدواجم کردم جاریام همه خوش هیکل ..‌ خاک برسر بی اراده م

عزیزدلم من ۲۷ سالمه و از بچگی همین بودم ... چاقی از همچی منو دور کرد .. حال خوب ، دانشگاه خوب ، رابط ...

کاملا می فهمم شما چی میگین درکتون میکنم😭😭ولی دیگه هنه راه هارو رفتم نمیدونم چیکار کنم فقط می خوام برم بمیرم شنبه هفته بعد تولد دعوتم همهه دوستان خوشگل خوش اندام لباسای خوشگل من هیچ چیز خوشگلی اندازم نیست💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دکتر تغذیه ی خوب میشناسم میخوای معرفی کنم؟ دستگاه لاغری هم دارنبوتاکس معده هم میتونی انجام‌بدی

۱۵سالم بیشتر نیست این عملا خطر نداره؟

برای تغذیه بگم مامانم خودش باشگاه بدنسازی میره با مربیش منم رژیم میگیرم ولی اصلا تاثیری نداره ژنتیکی چاقم و دکترم رفتم توده های چربی بدنم مقاومه عمم هم مثل منه به عمم رفتم

حتی دیگع مامانمم حوصله ی منو نداره چه برسه به خودم ضمنا پولشم نداریم🥲

۱۵سالم بیشتر نیست این عملا خطر نداره؟برای تغذیه بگم مامانم خودش باشگاه بدنسازی میره با مربیش منم رژی ...

بوتاکس معده عمل نیست عزیزم خیلی ساده ست و سرپایی انجام میشه نمیدونم محدودیت سنی داره یا نه وای میتونی از دکتر بپرسی چون این راهو دیدم که جواب داده

رژیم هم بهتره از متخصص تغذیه بگیری من از دکتر جواد واحدی گرفتن اوکی بود‌مثلا میگه این برنامه رو انجام بدی ۲ هفته ی دیگه ۲ کیلو کم‌میکنی دقیقا همون میزان کم میشه

فقط بگو چجوری چاق شدییی

🥲خودم که خودمو چاق نکردم از بچگی حتی عکسای نوزادیمم چاق بودم تا همین الان خوراکمم معمولیه زیادی پرخور نیستم فقط بد شانسم خدا جون دستش درد نکنه تا میتونسته بمن رونو بازو پشت داده 💔💔

بوتاکس معده عمل نیست عزیزم خیلی ساده ست و سرپایی انجام میشه نمیدونم محدودیت سنی داره یا نه وای میتون ...

شما یا آشناهاتون انجام دادید بوتاکس چجوری بوده؟ 

شما یا آشناهاتون انجام دادید بوتاکس چجوری بوده؟

اره دوست مامانم انجام داد نزدیک ۱۰ کیلو کم کرده

شبیه اندوسکوپی هست یه لوله از دهن وارد معده میکنن تواون حالت هم نیمه بیهوشی یعنی هیچی متوجه نمیشی تاچندروز بعدش فقط مایعات میتونی بخوری و بعدشم اشتهات کم میشه اصلا نمیتونی از یه حدی بیشتر غذا بخوری