2777
2789

انجام بدیم

هرکی هر سوالی داره بپرسه بقیه راهنماییش کنن😁🍃

خیلی خوبه کنار هم با احترام حرف بزنیم و گفت و گو کنیم

متاهل🧸

روغن رزماری اصل از کجا سفارش بدم؟

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خودت میتونی تو خونه درست کنیاگر نه از عطاری که مطمئن باشه خرید کن

مرسی عزیزم 🌹

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

اگه تازه سوخته یکم دستتو نم دار کن بعد روش شکر بریز دوباره رو شکر ها مقدار کمی آب اسپری کن

تقریبا یه هفته میشه سوخته سطح زیادی هم سوخته از ارنج تا مچ دستم 

یکم پوستش جدا شده بعضی جاهاش 

شکر چیکار میکنه پوستشو جدا میکنه؟

تقریبا یه هفته میشه سوخته سطح زیادی هم سوخته از ارنج تا مچ دستم یکم پوستش جدا شده بعضی جاهاش شکر چیک ...

اگه همون روز اینکارو انجام میدادی باعث میشد سریع الهابتو کاهش بده

الان چون یه هفته میگید گذشته حتما از جای معتبر روغن شتر مرغ اصل بگیرید با کمی عسل طبیعی مخلوط کنید روزی چند بار بمالید روی زخم

هم التهابو کاهش میده هم نمیذاره جاش بمونه

متاهل🧸