2777
2789

دوستان خوبم سلام 

من بتازگی عضو نی‌نی سایت شدم و خیلی آشنا نیستم با محیطش پیشاپیش عذرخواهم 

من همیشه تو زندگیم بد میارم، همش بدشانسی و اتفاقات بد برام میوفته، دائما تحت فشار و استرسم و واقعا خسته شدم از این شرایط 

شب ها خواب ندارم، هرشب از خواب میپرم و دیگه تا صبح خوابم نمیبره ضربان قلبم خیلی بالا میره و تنگی نفس شدید میگیرم از نظر پزشکی هیچ مشکلی ندارم چون کل چکاپ هارو کامل انجام دادم و هیچ مشکلی نبوده یکی دوتا تاپیک رو خوندم که پیشنهاد داده بودن قربانی انجام بشه 

من عاشق حیواناتم و دیدم خون و کشتنشون حالمو تا سرحد مرگ بد میکنه 

میخواستم بدونم میتونم هزینه اش رو آنلاین برای کهریزک پرداخت کنم؟ واقعا انجام میدن و واقعا موثره؟

ممنونم که وقت گذاشتید و سؤالم رو با حوصله خوندید 

لطفا به نیت نذری که دارم یه صلوات برام بفرستید 🙏🏽❤️

ب دور از هر اعتقادی راجب سوالی ک پرسیدی من این برداشتو کردم احتمالا میخوای انرژی های بد ازت دوربشن منم کلی راجبش تحقیق کردم بنظرم فقط باید زنده جانی قربانی کنی و همیشه صدقه بدی  هراز گاهی هرچقد درتوانت هست رو قربانی کن زنده جان میتونه مرغ.گوسفند گاو وشتر باشه هرچقد درتوانته ولی باید یه خونی بریزی تا نتیجه بگیری صدقه بحثش جداست 

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤