2777
2789

دوستان تو تاپیک قبل نشد ک بپرسم،فردا افتتاحیه مغازه بستنی و آبمیوه فروشیمونه و من از ذوق و از طرفی استرس خوابم نبرده،برای باز کردن این مغازه کلی بدهکار شدیم ولی خب امیدواریم ک کارمون بگیره بامید خدا،و اینکه ما یکی از شهرای جنوبیم و هوا الانم گرمه جای مغازه هم خوب و شلوغه،شما از اطرافیانتون کسی این کار رو داشته یا اگه نداشته بنظرتون مغازه بستنی فروشی روزی چند تومن درامد داره؟ممنون میشم بهم بگید😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جانم وقتت بخیر میتونم بپرسم اوضاع کسب وکاری ک چند ماه قبل بسلامتی استارت زدید چطوره از نظر درام ...

سلام عزیزم فعلا بدک نیست هنوز فصل گرما به اون صورت شروع نشده و بعد از اینکه گرما شروع شد باید نظرمو بگم